SVESNA SEKSUALNOST

Kategorije: DOGAĐAJI UŽIVO
Lista želja Delite
Share Course
Page Link
Share On Social Media

Osnovni podaci o kursu

SEKSUALNA ENERGIJA JE ŽIVOTNA ENERGIJA

Kada naučimo da upravljamo njome možemo je podići na više nivoe i transformisati u Ljubav, Kreativnost, Buđenje, Jedinstvo. Ali da bi se to dogodilo ne možemo poricati i izbegavati njen osnovni zemaljski oblik: seksualnost.

 

Iskustva koja su standardni dobici rada na ovoj radionici:

 

  • Koliko je naše porodično stablo uticalo na nas i na memorije naših ćelija, oslobađanje od negativnih programa i ostvarivanje harmonije
  • Kroz određene vođene vežbe, putem disanja, imaćemo svesno iskustvo podizanja seksualne energije, sami i u susretu sa drugom osobom, kako bismo bolje upoznali sebe i svoju energiju, te naučili da upravljamo sa njom, umesto da je potiskujemo ili da budemo sa njom preplavljeni.
  • Prihvatanje muške i ženske energije (osvešćivanje oba principa unutar nas)
  • Istraživanje naših intimnih želja bez straha
  • Tri dana otkrivanja sebe da bismo bolje upoznali svoje telo i svoju senzualnost i živeli svoj život bez straha da izrazimo ono što zaista jesmo
  • Ostvarivanje dubokih uvida o obrascima sramote i krivice i put ka otklanjanju blokada i ograničavajućih uverenja kako bismo došli do sopstvene istine.

Događaj traje dva dana i to u petak i subotu 21. i 22. oktobra 2022. godine. Predavanje u petak je potpuno besplatno i ne obavezuje na radionicu u subotu.

Prijavite se još danas! Zbog kapaciteta prostora broj učesnika je ograničen. Prednost imaju oni koji se prijave ranije.

 

P r e d a v a č   i   t r e n e r :

Monika Fasoli

 

Psiholog i psihoterapeut. Majstor Intenziva Prosvetljenja i praktičar kliringa više od 20 godina. Lični i duhovni razvoj su uvek bili njena preokupacija i pokretačka snaga njenog života, a prema njenom shvatanju, istraživanje i oslobađanje seksualne energije predstavljaju suštinske delove ovog puta.

 

Oslobodite svoju seksualnu energiju!

 

Ako želite da imate informacije o najnovijim radionicama, seminarima i edukacijama, zapratite nas na instagram profilu Life Balance Ovde.

Show More

Student Ratings & Reviews

No Review Yet
No Review Yet
Korpa