IZAZOVI RODITELJSTVA/MOJE DETE U VRTIĆU

Kategorije: DOGAĐAJI ONLINE
Lista želja Delite
Share Course
Page Link
Share On Social Media

Osnovni podaci o kursu

BESPLATAN INTERAKTIVNI WEBINAR – IZAZOVI RODITELJSTVA/MOJE DETE U VRTIĆU
Besplatan interaktivni webinar centra Prirodno roditeljstvo zamišljen je kao prijatno i sigurno mesto gde u opuštenoj atmosferi možete postaviti pitanja, podieliti vlastita iskustva ili nedoumice, izneti brige koja vas muče po pitanju roditeljstva, s naglaskom na temu MOJE DETE U VRTIĆU.
Tokom webinara biće reči o načinima kako se što bolje pripremiti za separaciju od vašeg deteta, kako pripremiti i sebe i dete na novu fazu u životu, kako omogućiti detetu što bolju adaptaciju, dobićete i zanimljive informacije koje vam mogu biti od koristi u trenutku kada vaše dete započinje socijalizaciju, tako važan korak u njegovom i vašem životu.
Dotaknućemo se tema poput separacije, socijalizacije, regresije, zaljubljivanja i sličnih izazova koje vaše dete prolazi, te ćete dobiti odgovor šta je najvažnije u vašem odnosu, kako bi odnos sa vašim djetetom bio što kvalitetniji, bolji i lepši, na radost i vas i vašeg deteta.
Ako vam išta od navedenog budi radoznalost vidimo se 27. avgusta. u 19 h, uz obavezno korišćenje video kamere, preko platforme zoom.
ili preko platforme lifebalance.rs
Interaktivni webinar vodi Ivana Lipak, praktičarka Integralne telesne psihoterapije, a predviđeno trajanje je sat vremena.
Dobrodošli!
Show More

Student Ratings & Reviews

No Review Yet
No Review Yet
Korpa