Dana
Sati
Minuta
Sekundi

UČESTVUJU

Lava Nikolić

Internacionalni NLP Trainer & Coach, Reiki Master učitelj i učitelj meditacije.

Jedan od osnivača kompanije za podršku ličnom i profesionalnom uspehu “Energy House”. Autor knjige “Biznis sa svrhom”.

www.lava.rs

www.energyhouse.life

Maja Milićević

Sertifikovani učitelj i predstavnik za Srbiju – European Yoga Federation i World Movement for Yoga and Ayurveda.

Osnivač Holističke akademije Maya
Autor knjige Jedan dan, jedan život
 
www.majayoga.rs

Ivana Kuzmanović

Međunarodno Akreditovani Senior mentor i kouč Evropskog saveta za mentoring i koučing EMCC.

Autor je programa Emocionalni i energetski trening i transfromacija EETT koji je međunarodno akreditovan. Objavila je devet knjiga. 

www.ivanakuzmanovic.rs

Aleksandra Birta Ilić

Psiholog i edukator sa preko 20 godina profesionalnog iskustva

Kroz savetodavni rad, držanje predavanja i treninga iz  oblasti primenjene psihologije, pomogla je hiljadama ljudi da unaprede svoj život i reše probleme koji ih koče u svakodnevnoj funkcionalnosti.

www.aleksandarbirta.com

Desmir  D.  Ivanović, 

Trener za ljudske resurse i učitelj kliringa

Vlasnik je Agencije Dijada, škole kliringa i koučinga po kliring metodi od 1993 godine. Radio je kao trener, predavač, psihoterapeut i supervizor u 15 država, u Evropi, SAD, Kanadi i Australiji.
Održao je preko 700 stručnih seminara i radionica i više od deset hiljada sati individualnih sesija sa ljudima raznih rasa, nacija, kultura.

www.dijada.com

Dragana Stojić

Trener za lični razvoj, sa licencom jednog od najprestižnijih svetskih programa 

Autor koncepta i knjige Kreiranje Radosti, autor knjige Tvoja Nova Šansa i koautor knjige Tajna Lične Tansformacije. Veruje da koncept promene načina razmišljanja donosi drugačiju sliku o samom sebi i utiče na razvoj životnog napretka pojedinca. 

www.kreiranjeradosti.com
 

Sanja Telebak

Sertifikovani je fasilitator Futuringa, Gene keys guide, osnivač edukativnog centra Lekasa 

Usavršavala se kroz programe Genskih ključeva, Futuringa, Theta healinga, kroz školovanja u  Beogradu, Budimpešti, Beču i Americi.  Kreator je programa za žene: Povratak kući. Founder Briliant new women, programa inspirisanog radom Ričarda Rada, Džozefa Kembela i Ivonne Delaflor.Vlasnik autorskih prava za Balkan  i izdavač knjige Umetnost kontemplacije, Ričarda Rada.

www.sanjatelebak.com

Aleksandar Gajić

NLP Centar, Senior Bussiness Developer

NLP Centar je deo Atria Grupe, internacionalne konsultantske kompanije sa fokusom na NLP i njegovu primenu u biznisu i ličnom razvoju. Preko 2000 polaznika završilo NLP trening u NLP Centru što jasno ukazuje na njegov kvalitet i unikatnost naših treninga.

www.nlpcentar.com

Dr. Mona Malićević

Doktor medicine i akademski specijalista mikroskopije i ćelijske biologije 

Sa 13 godina je obolela od malignog melanoma desnog oka što je navodi da svoja lična iskustva, uspone i padove iskoristi kao sredstvo za pomoć drugima. Nakon završenog Medicinskog fakulteta u Beogradu upisuje i postspecijalističke studije. Naučni rad, diplomski i završni specijalistički rad posvetila je izučavanju specifične formacije mozga. Predavač je i organizator seminara koji su spoj znanja iz oblasti konvencionalne medicine, sa drevnim znanjima istoka kako bi holistički pomagala što većem broju ljudi i upoznala ih sa regenerativnim sposobnostima tela i samoisceliteljskim mogućnostima. 

www.drmona.rs

Branka Ćopić

Sertifikovani Human design analyst i guide, Istoričar umetnosti

Sa decenijom iskustva u primeni ovog i drugih sistema, posvedočiće nam koliko možemo da dobijemo informacija, a koje su praktična pomoć i usmerenje u vremenu izazova koje živimo. Kroz deceniju proučavanja, sa svojim emocionalnim načinom procesuiranja stvarnosti, napisala je i knjigu o tri decenije posmatranja života, „Pričajuće iskre duše“

www.brankacopic.com

Marija Mitić  

Stručnjak za disanje, osnivač Breathwork Centra

Njeno raznoliko obrazovanje uključuje FMU – odsek flaute, FDU – kulturni menadžment, Visoka poslovna škola za PR, Edukacije iz oblasti muzikoterapije, Orff i Valdorfske pedagoške metod. Kroz brojne edukacije i programe povezuje različita znanja i iskustva kreirajući autentičnu praksu koja je pomogla mnogima da unaprede kvalitet sopstvenog života.

www.brathworkcentar.com

Danijela Petrović

Wellness savetnik, Diplomirani Defektolog 

Privatni preduzetnik više od 20 godina, Reiki praktičar, Teta praktičar, licencirani operativni trener, završila Wudji školu, student Akademije Intuitive&Success Coachinga i apsolutni zaljubljenik u život i u lični razvoj.
Jedna  od kreatora programa koji ima za cilj podizanje  svesti o važnosti telesne forme na putu spiritualnog razvoja, i to u on-line zajednici, kroz znanje, primenu, podršku i zabavu.
Podrška je ženama kroz vlastito iskustvo i spoznaje,ž da mogu da urade i postignu sve što žele, budjenjem vlastitih potencijala.

www.danijelapetrovic.com

Nataša Jovanović 

Kliring terapeut i kouč, Wingwave kouč, Joga instruktor

Diplomirani inženjer organizacionih nauka, preduzetnica, vlasnik FoRRest prostora za rast. Započela sam rad u korporaciji, kao inženjer za unapređenje procesa rada i 2009 su me “okolnosti” odvele do ljudskih resursa. Iza mene je više od 12 godina iskustva u oblasti ličnog razvoja, 7 metoda koje praktikujem i hiljade sati rada sa ljudima.Način rada: Kroz lične i grupne konsultacije, treninge, koučing, radionice, yogu, meditaciju pomažem ti da pročistiš preplavljeni um i dođeš do jasnoće šta želiš i kako tamo da stigneš.

www.intuitiveclearing.com

Anja Nedić

Sertifikovani Instruktor za Osnovni DNK seminar Theta isceljenja

Preko tehnika disanja, joge, meditacije raznih mentorskih programa, tehnologije Višeg ja, svete geometrije produbljivala sam znanje o različitim tehnikama ličnog razvoja i sve su imale sjajne efekte u svom domenu delovanja.
Od maja ove godine, već u toku osnovnog DNK Seminara Theta isceljenja, iskusila sam, prvi put kakav je osećaj kada znanje o ličnom razvoju, koje sam naučila, kao i ona koja sam osvestila samo na nivou osećaja, dobije savršenu strukturu, kao i kakav je osećaj kada ova znanja primenimo u praksi!

 

Darko Cvetković

Doktor Medicine, NLP trener i coach, Reiki Učitelj, Praktičar Meditacije

Jedan od osnivača kompanije za podršku ličnom i profesionalnom uspehu “Energy House”. Darko je zajedno sa Lavom Nikolić kreator programa Enegy Fit i Meditacija Manifestacije. Autor je knjige „Život je kao fudbalska utakmica“

www.darkocvetkovic.com

www.energyhouse.live

AGENDA

ZAŠTO DA UČESTVUJEM?

 • Informacije

  Svoje znanje, iskustvo i informacije iz oblasti ličnog rasta i razvoja sa Vama dele učesnici, predavači.

 • Liči razvoj online

  Saznajte iz prve ruke o programima i edukacijama iz ličnog razvoja online

 • Edukacija

  Unapredite svoja znanja razmenom sa predavačima i saznajte šta je to što Vam može pomoći kako bi napredovali na putu svoje transformacij i ličnog razvoja

 • Umrežavanje

  Budite deo zajednice ličnog rast i razvoja

ORGANIZATOR

Korpa