Dana
Sati
Minuta
Sekundi

UČESTVUJU

Maja Miljević

Startup development mendažer i preuzetnica iz Banja Luke

Preduzetništvom se aktivno bavi već 7 godina, kada je pokrenula svoju prvu firmu „Zdrava Logika“,  kao ideju da izgradi tržište organske eko proizvodnje hrane u BiH. Aktivno je zaposlena i u IT industriji već 5 godina, kao Startup Development Manager. 
Kroz direktorsku funkciju koju je imala 2 godine u jedinom Tech Acceleratoru u BiH izgradila je veštine Startup Mentorstva, te je tako nastala i njena drug kompanija MM Consulting, koja danas radi aktivno na razvoju Startup kompanija, spajanju SMEs i Startup-a sa mentorima i investitorima.
Obavlja funkciju Savetnice Grada Banja Luka za preduzetništvo.
www.mmconsalting.io

Dr. Mona Malićević

Doktor medicine i akademski specijalista mikroskopije i ćelijske biologije 

Sa 13 godina je obolela od malignog melanoma desnog oka što je navodi da svoja lična iskustva, uspone i padove iskoristi kao sredstvo za pomoć drugima. Nakon završenog Medicinskog fakulteta u Beogradu upisuje i postspecijalističke studije. Naučni rad, diplomski i završni specijalistički rad posvetila je izučavanju specifične formacije mozga. Predavač je i organizator seminara koji su spoj znanja iz oblasti konvencionalne medicine, sa drevnim znanjima istoka kako bi holistički pomagala što većem broju ljudi i upoznala ih sa regenerativnim sposobnostima tela i samoisceliteljskim mogućnostima. 

www.drmona.rs

Mila Muškinja

Kouč za promenu karijere

Studirala defektologiju, radila 15 godina u sferi prava i zaštite dece, pokrenula Svratište za decu ulice, kreirala strategije i programe za decu u sukobu sa zakonom, radila za velike medjunarodne organizacije, završila postdiplomske studije na Pravnom fakultetu u Ženevi i shvatila da to više nije njena priča…
Kada se suočila sam svim dilemama koje prate ljude koji žele da promene karijeru, ali ne znaju šta bi to drugo moglo da bude, a zahvaljujući klijentkinji kojoj je trebala podrška postala je kouč za promenu karijere koji pomaže ženama koje ne uživaju u svom poslu da otkriju  i osveste svoje talente, veštine i znanja te od svega toga naprave biznis po svojoj meri, onaj koji će da oslikava njih i koji će uklopiti u život koji žele da žive a ne obrnuto.
www.milamuskinja.com

 

Sonja Jovović

Sertifikovani Google profesionalac za digitalno oglašavanje na Ads Search, Display, Video platformi i Analytics 

Vlasnik Profy Multi Media, agencije za oglašavanje i edukaciju u korišćenje alata za oglašavanje na internetu osnovane 2016. i suosnivač Kurs Kreatora agencije za organizaciju poslovnih edukacija. Preduzetnik od 1992. godine, u porodičnoj firmi za proizvodnju sportske opreme za borilačke sportove Profipotez sa prepoznatljivom markom. U martu 2021. godine sa koleginicom Irenom Dejanović pokreće Kurs Kreator osnovan sa ciljem da poslovnim korisnicima pruži kvalitetnu edukaciju iz različitih oblasti poslovanja, kreiranu isključivo na praktičnim znanjima koja se odmah mogu primeniti u redovnom radu.

www.profymedia.rs

www.kurskreator.rs

Dušanka Kovaćević

Mendažer za prodaju nekretnina

Svoje dvanaestogodišnje iskustvo u oblasti prodaje nekretnina pretočila je u prodajne obuke za agente u nekretninama, lično brendiranje,obuke za uspeh u preduzetništvu, leadership obuke. Svoja znanja i iskustva prenosi tako što se poslednje tri godine intenzivno bavi obukama i prenošenjem znanja na sadašnje i buduće agente za nekretnine, sa motivacijom da razvijaju sopstveni preduzetnički biznis i grade sopstveni brend. Ponosna je što je deo franšize i tima Keller Williams koji koriste efikasno učenje kao osnovni deo njihovog akcionog plana da izgrade svoje živote sa velikim akcentom na činjenicu da naš biznis treba da radi za nas, a ne mi za naš biznis.Vizija i misija koju sledi je da živimo život vredan življenja, radimo posao vredan imanja i imamo biznis vredan posedovanja!

www.kwserbia.com

Neda Želeva

Kreator poslovnih prilika

Rođena sa istraživačkim duhom, sa 6 godina zaradila prvi džeparac, sa 14 ušla u IT, a sa 15 u online svet. Početkom devedesetih otišla je korak dalje i završila obuku za Microsoft System Engineer-a i uplovila u čudesan svet tehnologije u kome je ostala narednu deceniju.  2015. godine uplovljava u svet freenalnce poslova, a 2019. zvanično pokreće svoj online biznis i firmu Infinitude Space. Kroz dosadašnji radni period od preko 20 godina pomogla je kompanijama da uspešnije posluju, bilo da je u pitanju marketing, prodaja, organizacija, profit i kreiranje boljeg  radnog okruženja. Danas pomaže ženama da svoje znanje i idejte pretoče u novac, kreiraju svoje online biznise, žive isključivo od toga što vole da rade i postanu veće od života.

www.biznisalhemija.rs

Suzana Hrabrić

Diplomirani ekonomista sa radnim iskustvom od preko 25 godina u privredi, u sektoru za mikro i mala preduzeća. Tokom karijere angažovana na rukovodećim pozicijama iz oblasti finansija i računovodstva, u kompanijama koje su se bavile veleprodajom, maloprodajom, proizvodnjom i marketingom. Sa bogatim iskustvom u vođenju privatnog biznisa, preduzetništva od same ideje pa do realizacije, danas radi kao konsultant u oblasti poslovanja i finansija koje podrazumevaju: kontroling, izveštavanje, poresku optimizaciju, studije transfernih cena, uvođenje finansijskog menadžmenta, izradu biznis plana. Angažovana je i kao predavač na seminarima i radionicama koje se bave finansijama, preduzetništvom i programima finansijske podrške.

Dragana Jovanović

Diplomirani pravnik koja je pre skoro tri decenije svoju pravničku profesiju zamenila radom u oblasti ličnog razvoja. Dragana Jovanovič je joga učitelj, sertifikovani instruktor različitih škola disanja, učitelj meditacije, Autogenog treninga, DV NLP trener, ICI life, business i health coach, teta i reiki praktičar, nacionalni ekspert iz oblasti rodne ravnopravnosti i pisac knjiga iz oblasti ličnog razvoja: Sreća je u nama, Uspeh je u nama, ZEN in Business i Inspiracija je u nama. Osnivač je Life centra, vodi sedam godina besplatne događaje za žene koji imaju za cilj da ukažu na važnost ličnog razvoja u životu žene – Dan za Vas. Autor je antistres programa ZEN In Business i Office Reset koje vodi za zaposlene ljude u korporacijama.  

www.draganajovanovic-bodysoul.com

Spec.Dr med Jovana Majstorović

Završila Medicinski fakultet Univerziteta u Beogradu, kao najmlađa u generaciji (2012), potom završava pripravnički staž na VMA, kada i upisuje postdiplomske studije, koje završava odbranom rada koji se bavi kožnim manifestacijama Sindroma policističnih jajnika. Provela je četiri godine na specijalizaciji iz Dermatovenerologije, na Klinici za kožne i polne bolesti Kliničkog centra Srbije, gde je i položila specijalistički ispit. Unazad šest godina se bavi dermatologijom, estetskom i anti-aging medicinom. Članica je Evropskog udruženja dermatovenerologa, Internacionalnog udruženja dermoskopista, Svetskog udruženja estetske i anti-aging medicine i mnogih drugih domaćih i stranih udruženja. Do sada je objavila preko deset naučnih radova.

www.dermastyle.rs

 

Tatjana Dukić  

NLP Master, NLP Trener

Dugogodišnje iskustvo u korporativnom menadžmentu,  Project menadžmentu i Ličnom  razvoju.

Uspešnu karijeru gradila je  na pozicijama od office management-a do izvršnog direktora i osmogodišnjem preduzetničkim iskustvom u ovom polju, a dobro funkcionisanje u korporativnom okruženju dovelo je na poziciju izvršnog direktora kompanije Atria Group SEE. Pored toga, sertifikovani je NLP trener i motivacioni govornik i autor mnogih međunarodnih seminara za lični razvoj. Privatno uživa u temama koji se tiču hipnoterapije, WingWave coaching-a I meditacije.

Sa pozitivnim načinom razmišljanja, pametnim odlukama i jasnim stavovima, uvek u potrazi za boljim načinima rada u poslovnom okruženju.

www.atria.rs

Dr. Vanja Bokun Popović

Profesionalni predavač, Integralni psihoterapeut, osnivač Centra za Integralne studije „Spoznaj Nepoznato“

Vanja pomaže izuzetnim Ženama da prevaziđu traume iz prošlosti, da iznedre izuzetne ispunjavajuće budućnosti, kako bi mogle da iskušavaju više svog originalnog izraza u sadašnjosti. U svom radu koristi naučni pristup koji kroz  kombinaciju racionalnog i imaginativnog pomaže modernoj Ženi da pristupi svojoj Intuiciji, da se osloni na svoju vekovnu mudrost, dok kroz bistrinu uma donosi jasne odluke i zna svoj sledeći korak. Vanja je međunarodni predavač sa životnim i radnim iskustvom na 4 kontinenta. Doktor je psihologije, dvostruki master iz psihologije i pedagogije i diplomirani ekonomista. Ima 10 godina online preduzetničkog iskustva kod nas i u inostranstvu. Autor je nekoliko knjiga i preko 50 autorskih programa. 

www.vanjabokunpopovic.com

Tamara Vujović

Personal Wellness Coach (Lični Wellness Trener)

Preduzetnica sa preko 25 godina iskustva u privatnom biznisu, a posebno u mrežnom marketingu Internacionalne kompanije. Završila je mnoge nacionalne i internacionalne edukacije usvajajući različite podržavajuće tehnike i znanja, kao što su NLP, neverbalna komunikacija, Theta Healing, Pathwork, Core Development, telesna psihoterapija, energetski terapeutski rad.

Njena životna svrha je da inspiriše ljude na dugoročno dobrostanje kroz dugogodišnje iskustvo u radu sa ljudima i njihovom podsticaju da promene navike u ishrani. Od 2008.godine uspešno vodi Centarlife Fit klub gde se odvijaju razne radionice, seminari ličnog razvoja i obuke za buduće Wellness Trenere

www.fitmaraton.rs

Nada Nikolić Krečković

Diplomirana ekonomistkinja čije su oblasti interesovanja preduzetništvo, stvaranje brenda i moda. 

Završila je Evropski univerzitet za svega tri godine,  a Master titulu stekla 2012. godine na prestižnom italijanskom univerzitetu Bokoni odbranom disertacije na temu Entrepreneurship and Business Strategy. Uporedo je završila Višu školu za sportsko novinarstvo i bila državni prvak u skijanju a 2015. se takmičila na Svetskom prventvu u fitnesu. Sa osamnaest godina je otvorila jedan od prvih hostela u Srbiji a nakon master studija radila u farmaceutskoj industriji, 2013. osiva svoju farmaceutsku kompaniju LCC Pharm. Pet godina kasnije pokreće modni brend ALME Couture koji za kratak vremenski period ostvaruje veliki uspeh u Srbiji i regionu. Nakon revija na Paris Fashion Week-u i u Dubaiju fokus je na otvaranju novih kanala prodaje u inostranstvu. Dobitnica je nagrade Biznis dama 2010. za ekonomska dostignuća sa svega 22 godine.

www.almecoutoure.com

Davor Mesar

Online biznis Mentor
 

Online biznis mentor, u kripto svetu 5 godina, radio kao marketing konsultant za 3 uspešna ICO projekta. U ličnom razvoju već 8 godina imao je privilegiju da uči od najboljih mentora današnjice i kroz razne seminare na tom putu je postao partner jedne od najvećih kompanija u ličnom razvoju, Success Resources iz Singapura zahvaljujući kojima danas sarađuje sa mentorima kao što su Tony Robbins, Dean Graziosi, Les Brown, Grant Cardone, Garry Vee, Blair Singer… Zadnje 3 godine  pronašao je strast u finansijskim tržištima i shvatio da mnogo ljudi nije svesno kakao se danas uz pomoć tehnologije može zarađivati novac. 

www.davormesar.com

Marko Milićević

Mentor, Consciousness Coach, PEAT Trainer of Trainers

 
Posle svoje prve velike ljubavi košarke posvetio se od 2010 prodaji i preduzetništvu kroz šta je upoznao rad na sebi i primenjenu psihologiju
10+ godina, 100+ seminara i edukacija, 10000+ poznanstva, mnogo vremena, novca i energije uloženo u “neformalno obrazovanje“ da bi se kasnije bavio svojom novom ljubavi: ljudima :)) 
 
Radeci poslednje 3 godine individualno i sa grupama ljudi iz celog sveta na više jezika, specijalizovao se na radu sa emocijama i samoosvešćivanju pojedinaca!

Jelena Marić

dipl. Ekonomista, osnivač i CEO kompanije HES EXPRESS.

26 godina, iz Požarevca, iz uspešne preduzetničke porodice, te je već kroz odrastanje imala priliku da vidi kako taj sistem funkcioniše a kasnije je radila u porodičnoj firmi na poziciji menadžera prodaje i rukovodila velikim brojem važnih poslova i vodila tim od 50 ljudi širom zemlje, tako da je veliko iskustvo stekla upravo u tom periodu.

Na ideju pokretanja sopstvenog biznisa došla je spontano tokom trudničkog bolovanja. Ideja se pokazala kao dobra te je nastavila da je razvija i usavršava, a krajnji cilj jeste da proširi poslovanje i na zemlje regiona. HES express je jedinstvena platforma u zemlji koja nudi mogućnost prodaje garderobe uz minimalan rizik i angažovanje, ali i kupovine kvalitetnih stvari koje pre slanja kupcu prolaze kontrolu i pakuju se i estetski lepo i ekološko pakovanje.

www.hes.rs

AGENDA Main space

ZAŠTO DA UČESTVUJEM?

 • Šta je Svesno preduzetništvo?

  Svesno preduzetništvo je kada je posao kojim se bavimo u skladu sa našim vrednostima, kada radimo ono što volimo i ono što su naši darovi na način da dajemo doprinos svetu...

 • Preduzetničke priče

  Naši učesnici predavači će podeiti svoja iskustva i svoje preduzetničke priče.

 • Kotizacija

  Broj mesta za prisustvo uživo eventu je ograničen i iznosi 35EUR po osobi, a za online prisustvo 26EUR u dinarskoj protivvrednosti. Nakon prijave dobićete podatke o uplati.

 • Snimak Konferencije

  Snimak Konferencije će biti dostupan učesnicima po završenoj Konferenciji

 • Online poslovanje i finansiranje biznisa

  Unapredite svoja znanja iz oblasti online biznisa, saznajte o alatima koji su Vam na raspolaganju, kako funkcioniše start up i koje su mogućnosti finansiranja za preduzetnike.

 • Umrežavanje

  Budite deo svesne preduzetničke zajednice. Iskoristite promotivne popuste tokom konferencije za buduće edukacije i radionice

 • Doprinos zajednici

  Od svake uplaćene prijave 5EUR odvajamo u fond za humanitarne svrhe

 • Mesto održavanja

  SPACES Navigator II Milutina Milankovića 1, Novi Beograd i online putem platforme ZOOM

ORGANIZATORI

PARTNERI

Korpa