Način plaćanja i dostava

Način plaćanja

Proizvode koje poručite preko Life Balance-a možete platiti na više načina:

1. Platnom karticom (VISA, EC/MC, Maestro i Dinacard ) – Ukoliko ste kao način plaćanja izabrali platnu karticu bićete preusmereni na stranicu pružaoca platnih usluga. Na toj stranici vršite unos podataka Vaše platne kartice. Ukoliko je transakcija izvršena, bićete vraćeni na naš sajt sa obaveštenjem da je rezervacija sredstava uspešno obavljena i tu ćete imati mogućnost da, ukoliko ste registrovani korisnik, sačuvate upotrebljenu platnu karticu na Vašem nalogu.
Nakon isporuke poručenih proizvoda rezervisana sredstva će biti skinuta sa kartice. Ukoliko transakcija iz nekog razloga ne bude obavljena, bićete takođe vraćeni na naš sajt sa obaveštenjem o neuspeloj transakciji. Tada možete pokušati ponovo ili izabrati drugi način plaćanja. Iz sigurnostnih razloga, podaci o Vašoj platnoj kartici su vidljivi samo pružaocu platnih usluga kao procesoru kartica, pa se kompletan proces naplate obavlja na stranicama pružaoca platnih usluga.

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj u zaštićenoj (kriptovanoj) formi. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja,  povraćaj sredstva će biti izvršen isključivo preko VISA, EC/MC, Maestro i Dinacard metoda plaćanja, što znači da će banka na naš zahtev pobaviti povraćaj sredstava na račun korisnika platne kartice“.

kriptovanoj) formi.

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije/Vaša banka izdavalac, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu i one koju možete videti na vašem bankovnom izvodu. Hvala Vam na razumevanju.

2. Pouzećem – Celokupan iznos porudžbine plaćate gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke ili karticama kod kojih je omogućeno beskontaktno plaćanje

  1. Uplatom na račun (e-banking ili uplatnicom na šalteru) – Nakon što završite proces kupovine, na vašu e-mail adresu ćemo poslati detaljne instrukcije za plaćanje. Uplatu dalje vršite preko svog e-banking naloga ili na šalteru banke/pošte, a mi ćemo Vam poslati e-mail obaveštenja kada primimo uplatu. Ukoliko ne izvršite uplatu u roku od 7 dana od dana poručivanja, Vaša narudžbina će automatski biti stornirana.

Dostava proizvoda
Proizvodi koji se dostavljaju putem virtuelne isporuke, kao što su online kursevi na platformi Life Balancedostupnoj na adresi https://lifebalance.rs/ biće isporučeni najkasnije u roku od 24 sata od evidentirane uplate. Kupcima će biti omogućeno korišćenje poručenih proizvoda.

Dostavu pošiljaka vrši kurirska služba. Očekivani rok isporuke za svaki artikal je 3 do 5 radnih dana. Ukoliko plaćate pouzećem ili platnom karticom rok za isporuku se računa od trenutka kreiranja narudžbine.

Na dan kada kurir preuzme Vašu pošiljku, dobićete e-mail obaveštenje da je pošiljka preuzeta. Isporuka se vrši svakog radnog dana između 8-17h.

 

Korpa