GONG KUPKA

Kategorije: DOGAĐAJI UŽIVO
Lista želja Delite
Share Course
Page Link
Share On Social Media

Osnovni podaci o kursu

Gong meditacija je jedinstvena vrsta duhovne prakse koja uključuje upotrebu terapeutskih zvukova i vibracije gonga da bi se došlo do isceljenja. Ponekad se ova praksa naziva i „gong kupka“ jer se učesnici „kupaju“ u meditacijskim talasima zvuka gonga. Cilj gong meditacije je obično terapeutski, dok meditacija svesnosti ima mnoge terapeutske prednosti, ali njen dublji cilje je podizanje svesti na viši nivo i podizanje ukupne vibracije bića.
Terapija zvukom je odavno poznata kao blagotvorna kod širokog spektra zdravstvenih problema. Zvučni tretmani su zasnovani na shvatanju da svi oblici materije, uključujući i ćelije našeg tela, vibriraju na različitim frekvencijama – faktori kao što su stres, depresija i bolest, dovode do toga da ćelije i organi u našim telima vibriraju na frekvencijama nižim od optimalnih. Cilj zvučne terapije je da se te vibracije podese, nivelišu i uravnoteže, da bi materija našeg tela vibrirala na svojim optimalnim nivoima.
Svakog četvrtak od 20:30h imate priliku da uživate u ovom jedinstevnom doživljaju u Zvezdarskoj šumi u Forrest Prostor za Rast
Trenutno je u toku serijal posvećen čakrama
Kotizacija je 1500rsd
Broj mesta je ograničen
Show More

Student Ratings & Reviews

No Review Yet
No Review Yet
Korpa