Intenziv direktnog iskustva istine

Kategorije: DOGAĐAJI UŽIVO
Lista želja Delite
Share Course
Page Link
Share On Social Media

Osnovni podaci o kursu

Kako izgleda Intenziv direktnog iskustva istine i šta se na njemu tačno radi?

 

Seminar se obično održava u mirnim i povučenim uslovima, kako bi učesnici bili u stanju da se sasvim posvete radu tehnike i sopstvenom procesu. Počinje u ponedeljak, 4. jula uveče od 19 h, kada se učesnici sakupe, smeste, upoznaju sa pravilima rada i ukratko sa tehnikom.

PROSVETLJENJE

 

Sutradan, prvog dana ujutru, voditelj ih detaljno upoznaje sa ciljem i tehnikom rada. Nakon toga se kreće u intenzivan celodnevni rad, gde se naizmenično smenjuju dijadne vežbe Prosvetljenja, sa šetnjama, odmorom, vežbama disanja, laganim obrocima i predavanjima voditelja.

PODRŠKA

 

Čitav rad karakteriše atmosfera podrške, razumevanja, međusobne tolerancije i hitanja ka zajedničkom cilju. Na isti način se radi i naredna dva dana. Intenziv se završava treći dan uveče, u četvrtak, 7. jula oko 21 h.

MIR

 

Dijadnu tehniku koju i jedino koristimo na Intenzivu je lako naučiti, ali je potrebna istrajnost u njenoj doslednoj primeni. Radi se tako što svaki od učesnika treba da izabere po jedno pitanje ili temu na kojoj će kontemplirati.

ZAJEDNIŠTVO

 

Tokom tri dana rada, intenzivnog mentalnog i emocionalnog procesovanja, učesnici prolaze kroz faze koje su zajedničke za većinu njih. Zadatak voditelja i čitave grupe je da se svakom učesniku pomogne da ih uspešno prebrodi i tako sebe dovede pred vrata krajnjeg cilja – Prosvetljenja ili Direktnog Iskustva Istine.

INTENZIV DIREKTNOG ISKUSTVA ISTINE

PROSVETLJENJE

4-7. jul 2022.

FoRRest, prostor za rast, Beograd

Neretvanska 18

O voditelju:

Desimir D. Ivanović je učesnik prvog Intenziva u Beogradu (1980). Intenzive vodi od 1983. godine. Ovo je njegov 39-ti trodnevni intenziv. Obuku za majstora završio u Fleksliju (Južna Australija) 1991. godine. Učestvovao u intenzivima i vodio ih u više zemalja. U Francuskoj održao dve desetodnevne obuke za majstore intenziva.

Intenzivi se vode na klasičan i standardni način, kako su razvijeni od strane osnivača Čarlsa Bernera, i kako se i danas rade u čitavom svetu.

Prijavite se preko sajta, a ako želite dodatne informacije pišite nam u komentarima ispod ili nas kontaktirajte na našoj instagram stranici Life Balance Ovde. Zapratite je i budite u toku sa o najaktuelnjim radionicama, edukacijama i programima.

Show More

Šta ćeš naučiti?

  • Mogućnost da doživimo Direktno Iskustvo Istine (Prosvetljenje)
  • Mentalno i emocionalno pročišćavanje i deidentifikaciju lažnog Ja i nezdravih ego-stanja
  • Uvećavamo svoje kapacitete (za komunikaciju, razumevanje, život...)
  • Iskustvo snage procesovanja i uvećavanje potencijala svog uma

Student Ratings & Reviews

No Review Yet
No Review Yet
Korpa