Moja životna misija (Copy 1)

Kategorije: DOGAĐAJI ONLINE
Lista želja Delite
Share Course
Page Link
Share On Social Media

Osnovni podaci o kursu

Znate li kuda plovi Vaš brod? Pitate li se kako da potpunije realizujete sebe i svoje unutrašnje potencijale? Ako su odgovori na ova pitanja – DA, posetite radionicu „Moja životna misija“.

Radionica se bavi osvešćivanjem našeg životnog stila i ličnog sistema vrednosti, kao i prirodnih potencijala i sposobnosti, iz kojih proističe naša životna misija i konkretni ciljevi. Efikasna pomoć, sebi i drugima, se postiže tako što se oslobodimo od svojih štetnih životnih predrasuda, jasno definišemo tekuću stvarnost, buduće želje i interese, te otklonimo unutrašnje sabotaže i odredimo jasne i konkretne planove, uključujući strategiju i dinamiku njihovog ostvarivanja.

 

Naša lična motivacija i istrajnost u realizaciji sopstvene misije direktno je proporcionalna dubini lične spoznaje, tj. što smo bliži sopstvenoj istini to ćemo realnije odrediti svoje ciljeve i osetiti više životne energije za njihovo ostvarivanje.

Nadalje, to svakako uključuje mudro gazdovanje vremenom, kao našim najvažnijim resursom, te školovanjem volje, zdrave samodiscipline, fleksibilnosti i upornosti.

 

RADIONICU VODI:

Desimir D.Ivanović, dipl.inž., trener za ljudske resurse i učitelj kliringa

Za ovakve i slične radionice pratite nas na instagram stranici Life Balance Ovde.

Show More

Student Ratings & Reviews

No Review Yet
No Review Yet
Korpa