Povratak izvoru

Lista želja Delite
Share Course
Page Link
Share On Social Media

Osnovni podaci o kursu

Da li si se ikada zapitala šta je potrebno da budeš srećna? Ili da li je tvoja sudbina voditi malen, običan život? Kako da prevladaš životne izazove i uživaš u uspehu i izobilju?

Gotovo se svi u nekom trenutku u životu suoče s tim pitanjima. Mnogi nikada ne pronađu odgovore, ali odgovori postoje.

Vreme je da preuzmeš kontrolu nad svojim životom i kreiraš svoju sudbinu!

 

Ono što ljude sprečava u tome su negativne emocije, neprerađene emocije koje su zaglavljene i koje se zadržavaju u tebi tokom celog života. Te skrivene energije dubinski utiču na tvoja životna iskustva, a da toga nisi ni svesna. Ne samo da utiču na tvoje fizičko dobrostanje, već upravljaju tvojim postupcima i ograničavaju tvoj uspeh i uživanje u životu.

Na primer, podsticane negativne emocije zadržane u tvom vratu ne uzrokuju samo fizičku nelagodu, već uopšte daju negativnu perspektivu života. Možda doživljavaš svet kao opasno mesto i ako je to slučaj time stvaraš stalan stres i napetost i tako bez svog znanja stvaraš životna iskustva koja ispunjavaju tvoja negativna očekivanja. Zato odaberi POVRATAK IZVORU i fenomenalnog Andreasa Goldmanna.

Andreas deli svoj izvanredni intuitivni dar već 25 godina

 

On koristi snagu zvuka da bi uspostavio ravnotežu na svim nivoima – fizičkom, mentalnom, emocionalnom, energetskom i duhovnom.

Andreas Goldmann kao intuitivni iscelitelj oseća gde su te pohranjene negativne emocije skrivene u tvojoj svesti i u tvom telu i to pomoću njegovog glasa i starokeltskog jezika duše. On otvara strukturu koja zadržava te emocije i kada one nestanu telo i svest se oslobađaju i ljudi se počinju ponovo osećati živima.

I odjednom ulaziš u prostor unutrašnje tišine, u prostor mogućnosti u kojem možeš videti i osetiti procvat u svom životu stvarajući rezonancu čiste radosti, obilja i slobode koja će ti pomoći da ih konačno manifestuješ u svoj život. Doživite pravi intuitivni rad i moć zvuka, prijavi se za POVRATAK IZVORU!

Kako sve to funkcioniše? Sve što učesnik treba da uradi je da gleda video Andreasa Goldmanna. Dakle nema potrebe za bilo kakvom radnjom kako bi iskusili pozitivne učinke na um, telo i dušu, osim biti u stanju prisutnosti u telu i otvorenosti za promene. Vidimo se tamo!

Za informacije o najnovijim seminarima, treninzima i radionicama pratite naš sajt i našu instagram stranicu Life Balance Ovde.

Show More

Šta ćeš naučiti?

  • Saznaćeš kako Andreas Goldemann koristi zvuk za uspostavljanje ravnoteže
  • Shvatićeš uticaj negativnih iskustava i pohranjenih emocija na tvoju dobrobit
  • Naučićeš ČETIRI glavna sustava koja ćeš uskladiti, uravnotežiti i ponovno povezati, kako bi uživala u prirodnoj dobrobiti, lakoći i radosti u životu
  • Imaćeš izvanredne koristi oslobađanjem zaglavljene energije iz tvoje fizičke strukture

Student Ratings & Reviews

No Review Yet
No Review Yet
Korpa