Radionica USPEŠNO ILI SREĆNO DETE- KAKO DEFINISATI BALANS

Lista želja Delite
Share Course
Page Link
Share On Social Media

Osnovni podaci o kursu

Radionica „USPEŠNO ILI SREĆNO DETE- KAKO DEFINISATI BALANS?“

Koliko roditelji poznaju želje svoje dece?

Da li roditelji pitaju dete šta želi da bude kad poraste?

Koliko često roditelji razgovaraju sa decom o “životnim” temama?

Pozivamo vas da razgovaramo o tome.

Kako da vaša deca budu i srećna i uspešna?

Ideja za radionicu je došla sticajem tragičnih okolnosti sa kojima su se suočila pre svega deca, a zatim i roditelji u Beogradu. Kao tetka šesnaestogodišnje tinejdžerke, na inicijativu mojih prijatelja i roditelja njenih drugara aktivno sam se uključila u proces razgovora sa decom, da bi što lakše prevazišli i (nažalost) suočili se sa traumatičnom situacijom. Tokom svoje coaching prakse, imala sam zadovoljstvo da radim sa mlađom generacijom, te se tema ambicije roditelja spontano javila. 

Tokom radionice, u interaktivnom razgovoru razmenjivaćemo mišljenja – kakav je uticaj roditelja da deca uvek i stalno budu najbolja u svemu? Šta se dešava kada roditelj nije zadovoljan činjenicom da njihovi naslednici nisu najbolji učenici, te kao rešenje ih upisuju na veliki broj vannastavnih aktivnosti, uveravajući ih da je to put ka uspehu. Želja da bi dete trebalo da bude najbolje po svaku cenu stvara ogroman pritisak, kakav jedno malo biće,možda ne može i ne bi trebalo da podnese. Da li je detinjstvo vreme za igru i zabavu, ili samo za učenje? 

Radionica je namenjena i deci i roditeljima.

Radionicu vodi Ivana Borić,

Jedan od osnivača Centra za prevenciju i borbu protiv nasilja. 

Preko 15 godina rada u oblasti ličnog razvoja. Professional Coach, kao i Advance Hooponopono Practitioner i Law of Attraction Basic Practitioner – sertifikovani programi Dr. Joe Vitale, duhovni učitelj poznat i po učešću u filmu Tajna. 

Radionica je besplatna, Broj mesta je ograničen, prijavite se putem maila contact@lifebalance.rs ili klikom na link enrole

 

 

Show More

Student Ratings & Reviews

No Review Yet
No Review Yet
Korpa