Tantra radionica – Put Intimnosti

Kategorije: DOGAĐAJI UŽIVO
Lista želja Delite
Share Course
Page Link
Share On Social Media

Osnovni podaci o kursu

Uvodna reč facilitatora Stefana Kragulja:

Tantra događaji su meni pomogli da osecam svoje emocije mnogo dublje. Oni su mi pomogli da izađem iz glave i spustim se u telo, da se konektujem srcem.

Naučili su me da budem prisutan u svom životu i da ga vodim svesno. Ovo osecanje sada nastojim da prenesem drugima.

U ovoj radionici će biti vežba disanja, meditacija, slobodnog pokreta, vežba konekcije sa drugima i još interesantnih stvari koje ćete osetiti.

O ČEMU JE OVA RADIONICA?

 

Ova radionica je o TEBI. U njoj radimo tehnike ostvarivanja veće intimnosti sa samim sobom i sa drugim učesnicima. Ovo je putovanje u sebe. Ovde svaki učesnik dobija ono što njemu treba. Ovo je prostor da budeš usmerena na sebe. Da daš sebi slobodu da osetiš i izraziš sve što je živo u trenutku.

Ona je sigurno mesto bez stida i osuđivanja, gde ste pozvani da dođete kao autentična ekspresija sebe i sve emocije su dobrodošle, gde učimo da budemo prisutni sa sobom i svojim osećanjima u raznim situacijama, ali i prisutni sa drugima i njihovim osećanjima.

Ovde će biti blagog dodira u vežbama sa partnerom i tu sami određujete koliko daleko vam prija da se upustite. Vi najbolje znate o vama i vi ste odgovorni za sebe. To znači da su sve instrukcije samo sugestije i vi imate pravo da ne učestvujete u bilo kojoj vežbi ili da je prilagodite svom nivou komfora. Sve emocije su dobrodošle i sva izražavanja emocija su takođe dobrodošla!

Facilitator:

Stefan Kragulj

Prošao je kroz stotine Tantra radionica, živeo je na Baliju i učio od vrhunskih majstora Tantre. Ove godine u septembru na festivalu ličnog razvoja Ada Divine Awakening mu se pojavila vizija da treba da prenese sta je naučio i da podučava druge.

Prijave su moguće putem sajta ili instagram stranice Life Balance klikom Ovde.

Show More

Šta ćeš naučiti?

  • Prilika da se konektuješ sa svojim telom i emocijama
  • Kako da u sigurnom okruženju uspostavljaš jasne granice
  • Kako da budeš prisutan sa drugima i njihovoim osećanjima
  • Zaćićeš dublje u svoje isceljenje

Student Ratings & Reviews

No Review Yet
No Review Yet
Korpa