The EarthKeeepers Summit Croatia

Lista želja Delite
Share Course
Page Link
Share On Social Media

Osnovni podaci o kursu

Budućnost Zemlje je u našim rukama – saznajte kako možete napraviti razliku!

 

Tokom pet uzbudljivih dana, više od 30 najcenjenijih duhovnih učitelja, iscelitelja i nau;nika iz celog sveta pokazaće nam kako isceliti sebe i našu planetu.

EarthKeepers Summit Croatia 2023 je pozivnica svima nama da se prisetimo da smo na ovaj svet došli kako bismo ispunili svoju sudbinu, ali i služili našoj planeti.

 

Iscelite Majku Zemlju kako bi iscelili sebe

 

Kako bismo iscelili rane koje smo naneli majci Zemlji, moramo se prepustiti dubljoj svijesti koja leži u nama i živeti u povezanosti s prirodnim zakonom: svesni, živi i s duhovnom dubinom.

Koraci koje učinite danas, izbori koje napravite sutra, način na koji živite svoj život, ostaviće trag na našoj široj okolini.

 

Nakon neverovatnog svetskog uspeha, ovaj BESPLATAN 5-dnevni online samit, ispunjen inspirativnim učenjima, ceremonijama i praktičnim alatima koji će vas voditi kroz ovo vreme globalnog buđenja i promena, sada je po prvi puta dostupan na našem jeziku.

 

Neki od bivših polaznika

Beskrajno sam zahvalna za okupljanje ovih mudrih Čuvara Zemlje. Ispunjena sam nadom i moje srce je puno. Zajedno možemo izlječiti i sebe i našu planetu. Hvala vam!

Manuela

 

Fasciniran sam novim spoznajama i znanjima! Pričam o ovome svaki dan prijateljima i obitelji i jedva čekam ovu inspiraciju iskoristiti za dodatnu edukaciju.

Sebastian

 

A vi? Jeste li spremni za ovo putovanje?

Prijavite se besplatno ovde https://elopage.com/epl/hXtQg4ZnNByEtE6LFy53

 

Show More

Šta ćeš naučiti?

  • Pronađite inspiraciju kako da živite svoj život čuvajući našu planetu
  • Nada i energija za značajne promene u vašem životu
  • Motivacija za pridruživanje globalnom pokretu prema boljoj budućnosti

Student Ratings & Reviews

No Review Yet
No Review Yet
Korpa