Umeće stvaranja sveta sanjanjem: BESPLATNI masterclass

Kategorije: DOGAĐAJI ONLINE
Lista želja Delite
Share Course
Page Link
Share On Social Media

Osnovni podaci o kursu

Stvarnost je stvarna samo zato što je takvom sanjate!

Evo dobrih vesti: vi imate moć promeniti svet! I ne morate se čak ni truditi pokušavati promeniti svoju okolinu. Ako ovladate svojom moći stvaranja sveta sanjanjem, menjate svet jednostavno sanjajući ga drugačije!

Kad su ljudi iz Evrope došli u Peru, bojali su se ove zastrašujuće moći šamana! Prema njihovim religijskim verovanjima, takva božanska sila pripada samo Bogu. Stoga su se šamani skrivali u planinama kako bi zaštitili ova znanja, te su postali čuvari ove drevne mudrosti! Držali su ova znanja u tajnosti i čekali trenutak kada ih je bilo vreme otkriti i ponuditi svetu, kako bi bio u mogućnosti sanjati novu stvarnost!

Drevna proročanstva kažu da će doći vrijeme kada će nam ovo dragocjeno znanje trebati da donesemo mir, da naučimo kako ponovno osećati majku prirodu i da pomognemo u dolasku nove vrste ljudskog bića!

 

Ako ovladate svojom moći i sposobnosti sanjanja, možete sanjati štogod želite i to će se ostvariti!

 

U ovom besplatnom masterclassu otkrićete istinsku moć svojih snova i naučiti je koristiti za sebe i za dobro celog sveta.

“Sreća je jedina stvar koja se udvostručuje kada se deli. Podelite ovaj besplatni sadržaj sa svojim prijateljima!”

Besplatni online masterclass drži Alberto Villoldo. On je školovani medicinski antropolog, koji je dugi niz godina učio kod šamanskih majstora i iscelitelja u Andama, te kod poslednjih Inka! Tamo se upoznao s drevnim sakralnim tehnikama šamanskog sanjanja. Ove su tehnike sačuvane i držane u tajnosti, samo kako bi se prenele nama, u vreme kada se mir treba vratiti natrag u svet.

Dr. Alberto Villoldo proučavao je obrede, priče i tehnike šamana prvo kao znanstvenik, te kasnije kao učenik majstora šamana. 30 je godina živeo, studirao i učio u područjima Amazone i Anda. U ovom besplatnom masterclassu, dr. Alberto Villoldo podeliće s vama svete tehnike koje je naučio tokom mnogih godina provedenih sa šamanima.

 

Zaronite u ovaj fascinantni i moćni šamanski svet snova s ovim potpuno besplatnim masterclassom!

Prijavite se sada besplatno ovde https://elopage.com/epl/vx1scAyKsxxVb9rKGYot

 

Show More

Šta ćeš naučiti?

  • Naučićete kako se probuditi iz ove kolektivne more u kojoj svi trenutno živimo
  • Naučite biti potpuno budni, čak i kada spavate
  • Sanjanjem stvarati ovaj svet
  • Sanjanjem stvarati svoj život i zdravlje
  • Probuditi se iz more drugih i postati sanjar vlastitih snova
  • Svedočiti istinskoj moći svojih snova

Student Ratings & Reviews

No Review Yet
No Review Yet
Korpa