Zvuk tišine – Put otvaranja srca

Lista želja Delite
Share Course
Page Link
Share On Social Media

Osnovni podaci o kursu

Zvuk tišine – Put otvaranja srca

S preko 20 godina iskustva, Matt Omo je jedan od pionira u području iscjeljenja zvukom u Australiji, ali i šire. Matt ima zvanje magistra duhovne psihologije, iscjelitelja zvukom, Reiki majstora, sertifikovani učtelj kundalini joge, terapeut disanja, i brojne sertifikate u drugim metodama iscjeljivanja. 🙏

Pridružite nam se na ovom besplatnom programu, upoznajte Matta, isprobajte njegovu vođenu zvulnu meditaciju i sami se uverite zašto je jedan od najtraženijih zvukoterapeuta u Australiji! 😍

Koristeći jedinstvenu kombinaciju iscjeljujuće moći zvuka i našeg vlastitog daha, Matt Omo vodi nas na putovanje koje istančava ćčula i otvara vrata suptilne energetske komunikacije.

“Soul Vibing” (op. prev. vibracija duše) – proces spaja zvuk, dah, bihkemiju, psihologiju i meditaciju, vodeći vas u hipersvesno stanje gde dobijate pristup široj svijesti – mestu gdje kreativnost naglo raste, a vaše se telo sinkronizuje sa stanjem protoka.

Pridružite se Mattu Omu i besplatno isprobajte tehniku “Soul Vibing” ovde. 👉 PRIJAVI SE

 

 

👉 AFFILIATE LINK Zvuk tišine – Put otvaranja srca

page2image1130725440

U svojoj posebnoj tehnici, Matt nas uvodi u vođeno putovanje prema izmijenjenom stanju svijesti – mjestu između svjesnog i nesvjesnog.

To se postiže upotrebom bubnjeva, didgerdooa, gonga, kristalnih zdjela, kanaliziranih zvukova i mnogih drugih iscjeliteljskih glazbala spojenih s praksama osmišljenim za ugađanje instrumenata vašeg uma, emocija i tijela.

Show More

Student Ratings & Reviews

No Review Yet
No Review Yet
Korpa