Ada Divine Awakening Festival 2024.

Kategorije: DOGAĐAJI UŽIVO, RETREAT
Lista želja Delite
Share Course
Page Link
Share On Social Media

Osnovni podaci o kursu

 

Pažljivo odabrani faciliatori  podeliće svoju ljubav, znanje i mudrost štiteći principe, svrhu i misiju festivala.

Ove godine ćemo se upustiti u potragu za draguljima svesnih odnosa, strastvenih veza sa sobom i drugima i vežbi svesnosti za podizanje i širenje svesti. Celo putovanje vodi ka pronalaženju lične istine, oslobođenju, prihvatanju, autentičnom izražavanju i Svetom sjedinjenju.

Svako može kreirati svoj vlastiti put u svakoj od misija i slobodno uživati u zabavi uz muziku, nastupe, ples i ceremonije. Međutim, putovanje zahteva prisutnost od početka do kraja.

Biće tu raznih blaga za sve koji su ih spremni uzeti. Slobodno i svojim tempom. S voditeljima koji će biti vodiči kroz ova područja:

♦ Svest: svesnost i lični razvoj
♦ Intimnost: zdravlje, odnosi, seksualnost
♦ Muzika, umetnost, ceremonije: duboko pevanje, živa muzika i plesni nastupi, ekstatičan ples, kakao ceremonije, vatreni šou.

Što god da tražiš, naći ćeš upravo ono što ti je potrebno!

 

 

Fokus radionica je potraga za sopstvenom moći i svrhom.

Neke od tema su:

(Samo)Vođstvo, vizija, uverenja i vrednosti, svrha i misija, energetski rad, meditacija, svesna ishrana, manifestovanje, šamansko znanje, kvantna mehanika, neuronauka, finansije i ulaganje u budućnost, sistemske promene itd.

Još neke važne teme su:

Potraga za konekcijom, saosećanjem i vladanjem sopstvenim emocijama. Prostor za iskustvo različitih načina povezivanja i otvaranja naših srca za više ljubavi, zdravije odnose, uspešna partnerstva.

Fokus takvih radionica:

Prakse otvaranja srca, odnos s dahom, ranjivost, oprost, unutrašnje dete, rana od oca/majke, prakse samoljubavi, samopouzdanje, komunikacija za parove, svesno roditeljstvo, alati za odnos s prirodom itd.

Gde se festival  održava?

NAJBOLJE ČUVANA TAJNA

Na planeti Zemlji postoji sveto mesto koje je poznato samo srećnicima. Trougaoni otok je nastao iz najsvežije reke koja izliva ekstazu do uvek prisutnog okeana koji drži prostor za nju.

Njeno ime je Ada Bojana.

Ada je za svoje buđenje odabrala duboke balkanske zemlje, mesto gdje su se civilizacije susrele i mešale hiljadama godina.

Želiš da kreneš? Vreme je.

Prijavi se OVDE Prilikom checkouta unesite kod LIFEBALANCE za popust do 40EUR po osobi

.

Show More

Šta ćeš naučiti?

  • Poboljšaće tvoje odnose
  • Povećaće nivo tvoje intimnosti sa samim sobom i svojim partnerom
  • Podržaće emocionalno oslobađanje
  • Pomoći će ti da se povežeš s vlastitim telom

Student Ratings & Reviews

No Review Yet
No Review Yet
Korpa