Ada Divine Awakening Festival

Kategorije: DOGAĐAJI UŽIVO, RETREAT
Lista želja Delite
Share Course
Page Link
Share On Social Media

Osnovni podaci o kursu

 

 

Šta da očekujete na Ada Divine Awakening-u? U pitanju je festival samosvesti i intimnosti.

Budi spremna plesati, budi spremna podići svoju energiju i slaviti svoju kreativnost u grupi.

Pokreni se! Ostvari konekciju! Zabavi se!

 

Pažljivo odabrani učitelji podeliće svoju ljubav, znanje i mudrost štiteći principe, svrhu i misiju festivala.

Svi smo rođeni kao čista svest, otvorenog srca i slobodnog duha… a sada je vreme da to POVRATIMO!

POVRATITI SVOJU MOĆ znači ići daleko izvan područja seksualnosti, a s nabojem najjače životne snage. Ove godine ćemo se upustiti u potragu za draguljima svesnih odnosa, strastvenih veza sa sobom i drugima i vežbi svesnosti za podizanje i širenje svesti. Celo putovanje vodi ka pronalaženju lične istine, oslobođenju, prihvatanju, autentičnom izražavanju i Svetom sjedinjenju.

Svako može kreirati svoj vlastiti put u svakoj od misija i slobodno uživati u zabavi uz muziku, nastupe, ples i ceremonije. Međutim, putovanje zahteva prisutnost od početka do kraja.

Mapa blaga za lične potrage

 

Biće tu raznih blaga za sve koji su ih spremni uzeti. Slobodno i svojim tempom. S voditeljima koji će biti vodiči kroz ova područja:

♦ Svest: svesnost, posredovanje i lični razvoj
♦ Intimnost: zdravlje, odnosi i sveta seksualnost
♦ Muzika, umetnost, ceremonije: duboko pevanje, živa muzika i plesni nastupi, ekstatičan ples, kakao ceremonije, vatreni šou.

Što god da tražiš, naći ćeš upravo ono što ti je potrebno!

 

 

Fokus radionica je potraga za sopstvenom moći i svrhom.

Neke od tema su:

(Samo)Vođstvo, vizija, uverenja i vrednosti, svrha i misija, energetski rad, meditacija, atomske navike nadljudskog, svesna ishrana, manifestovanje, šamansko znanje, kvantna mehanika, neuronauka, finansije i ulaganje u budućnost, sistemske promene itd.

Još neke važne teme su:

Potraga za konekcijom, saosećanjem i vladanjem sopstvenim emocijama. Prostor za iskustvo različitih načina povezivanja i otvaranja naših srca za više ljubavi, zdravije odnose, uspešna partnerstva.

Fokus takvih radionica:

Prakse otvaranja srca, odnos s dahom, ranjivost, oprost, unutrašnje zaceljivanje deteta, rana od oca/majke, prakse samoljubavi, samopouzdanje, komunikacija za parove, svesno roditeljstvo, alati za odnos s prirodom itd.

Povrati svoju seksualnost u HRAMU STRASTI

 

Tu je potraga za iscjeljenjem, oslobođenjem i užitkom, prostor za strast, kreativnost i blaženstvo gde se intimnost istražuje pomoću tantričkih alata za dublje povezivanje, svjesno komuniciranje, izlaske i odnose.

Fokus takvih radionica:

Rituali užitka, senzualnost, sveta zajednica, orgazmičke moći, obilje, protok, kreativnost, prakse samozadovoljstva, želje i granice, zavođenje, sjaj, magnetizam, yoni i lingam edukativne radionice, sram i krivnja, saveti za vođenje ljubavi.

Gde se manifestacija održava?

NAJBOLJE ČUVANA TAJNA

Na planeti Zemlji postoji sveto mesto koje je poznato samo srećnicima. Trougaoni otok je nastao iz najsvežije reke koja izliva ekstazu do uvek prisutnog okeana koji drži prostor za nju.

Njeno ime je Ada Bojana.

Ada je za svoje buđenje odabrala duboke balkanske zemlje, mesto gdje su se civilizacije susrele i mešale hiljadama godina.

Želiš da kreneš? Vreme je.

Prijavi se OVDE

Ako radiš na sebi i želiš da dobijate informacije o najnovijim radionicama, seminarima i edukacijama, zapratite instagram stranicu Life Balance Ovde.

Show More

Šta ćeš naučiti?

  • Poboljšaće tvoje odnose
  • Povećaće nivo tvoje intimnosti sa samim sobom i svojim partnerom
  • Podržaće emocionalno oslobađanje
  • Pomoći će ti da se povežeš s vlastitim telom
  • Poboljšaće tvoje seksualno iskustvo

Student Ratings & Reviews

No Review Yet
No Review Yet
Korpa