Duboki PEAT

Lista želja Delite
Share Course
Page Link
Share On Social Media

Osnovni podaci o kursu

Dvodnevni seminar DUBOKI PEAT – Primarna energetska aktivacija i transformacija

PEAT integrira u sebi više različitih metoda sa proverenim psihoterapijskim principima, akupresuru i univerzalna načela brojnih duhovnih učenja. Osmislio ga je 1999. godine klinički psiholog Živorad Mihajlović Slavinski. PEAT čini krunu njegovog rada.

Ova metoda se bavi UZROKOM PROBLEMA – a ne njegovim posledicama

Koncentriše se na sjedinjenje polariteta koji postoje u nama (polariteti mogu biti ljubav-mržnja, sreća-tuga, mir-nemir, itd). Nakon primene ove metode, osoba se obično oseća oslobođeno, smireno, slobodno i celovito. PEAT možemo izvoditi kako na drugima tako i na sebi.

Seminar drži Zorica Petković koja je sertifikovani trener i procesor PEAT-a

Ona je i procesor Satori i Integra protokola, Kliring i Holistic coach. Poseduje višegodišnje iskustvo primene ovih metoda u praksi. PEAT metod je učila direktno od Živorada Mihajlovića Slavinskog, tvorca PEAT-a.

Svi učesnici obuke će pored 10h obuke dobiti i:

• 3 individualna online sastanka od po 1h sa Zoricom Petković
• članstvo u zatvorenoj PEAT grupi na Facebook-u
besplatno učešće na svim narednim PEAT seminarima
sertifikat o uspešno završenoj obuci iz PEAT-a

Broj mesta je ograničen.

Potrebno je da navedete ime, prezime, broj telefona i koje osnovne studije ste završili. Rezervacija mesta se vrši uplatom 2.000,00 dinara na račun koji će biti dostavljen u mejlu kojim se potvrđuje da je prijava prihvaćena. Ostatak iznosa se plaća u kešu pre početka obuke.

Informacije za ovakve i drugačije seminare is sfere ličnog razvoja možete dobiti ne samo na našem sajtu, već i na instagram stranici Life Balance Ovde.

 

Show More

Student Ratings & Reviews

No Review Yet
No Review Yet
Korpa