0(0)

Moja životna misija

  About Course

  "Teže je čoveku da se oslobodi svojih predrasuda, nego da zapali sopstvenu kuću." Dekart

  Description

  Znate li kuda plovi Vaš brod? Pitate li se kako da potpunije realizujete sebe i svoje unutrašnje potencijale? Ako su odgovori na ova pitanja – DA, posetite radionicu “Moja životna misija”.

  Radionica se bavi osvešćivanjem našeg životnog stila i ličnog sistema vrednosti, kao i prirodnih potencijala i sposobnosti, iz kojih proističe naša životna misija i konkretni ciljevi. Efikasna pomoć, sebi i drugima, se postiže tako što se oslobodimo od svojih štetnih životnih predrasuda, jasno definišemo tekuću stvarnost, buduće želje i interese, te otklonimo unutrašnje sabotaže i odredimo jasne i konkretne planove, uključujući strategiju i dinamiku njihovog ostvarivanja.

  Naša lična motivacija i istrajnost u realizaciji sopstvene misije direktno je proporcionalna dubini lične spoznaje, tj. što smo bliži sopstvenoj istini to ćemo realnije odrediti svoje ciljeve i osetiti više životne energije za njihovo ostvarivanje.

  Nadalje, to svakako uključuje mudro gazdovanje vremenom, kao našim najvažnijim resursom, te školovanjem volje, zdrave samodiscipline, fleksibilnosti i upornosti.

   

  RADIONICU VODI:

  Desimir D.Ivanović, dipl.inž., trener za ljudske resurse i učitelj kliringa

  Za ovakve i slične radionice pratite nas na instagram stranici Life Balance Ovde.

  Free

  Requirements

  • Vreme subota i nedelja, 25 i 26. jun, od 10 do 18 h
  • ONLINE

  Target Audience

  • Za studente koučinga
  • Za studente kliringa
  • Za one koji se nalaze u periodu blokada i nedoumica po pitanju svog daljeg životnog i profesionalnog napredovanja
  • Za sve one koje ova tema intrigira
  Shopping Cart
  Scroll to Top