Dana
Sati
Minuta
Sekundi

UČESTVUJU

Dr. Mona Malićević

Doktor medicine i akademski specijalista mikroskopije i ćelijske biologije 

Sa 13 godina je obolela od malignog melanoma desnog oka što je navodi da svoja lična iskustva, uspone i padove iskoristi kao sredstvo za pomoć drugima. Nakon završenog Medicinskog fakulteta u Beogradu upisuje i postspecijalističke studije. Naučni rad, diplomski i završni specijalistički rad posvetila je izučavanju specifične formacije mozga. Predavač je i organizator seminara koji su spoj znanja iz oblasti konvencionalne medicine, sa drevnim znanjima istoka kako bi holistički pomagala što većem broju ljudi i upoznala ih sa regenerativnim sposobnostima tela i samoisceliteljskim mogućnostima. 

www.drmona.rs

Nevena Veselinović

Veganluk

 

Diploma farmaceutskog tehničara i studije neorganske hemije zamenila je ekonomijom i marketingom te je kroz korporativne vode stekla veliko iskustvo u poslovanju i preduzetništvu. Usavršavanje u fitoterapiji i dugogodišnja ishrana bazirana na #whole foods principima koji podrazumevaju komzumiranje kvalitetnih nerafinisanih sastojaka i kreiranje mnoštva zdravih recepata naveli su je da  pokrene nešto što objedinjuje sve što volim i radi u slobodno vreme. Tako je nastao #CeloZrnoCatering.

#Veganluk je rezultat namere da ljudima koji imaju predrasude o biljnoj ishrani približi ideju veganstva i mogućeg gurmanluka na vegan način, a onima kojima je to blisko pomognem sa korisnim informacijama, zanimljivim i jednostavnim receptima i idejama.

www.veganluk.com

 

Dr.Marija Ristić

Doktorka za Tabu ženske probleme

Uporedo sa fakultetskim obrazovanjem svoja interesovanja i saznanja u oblasti fitnesa prvo stiče kao zaposlena na mestu zdravstvenog saradnika, a potom kao i fitnes trener beogradskog fitnes kluba Motion. Nakon toga, od 2018.godine se okreće samoistraživačkom radu u oblasti zdravlja mišića karličnog dna i njihovog uticaja na celokupno zdravlje žena.Zdravlje dolazi iz pozicije svesti i ophođenja prema sebi u odnosu na telesne, duševne, socijalne potrebe. Svest bića i njegovog funkcionisanja dolazi iz svesti tela. Svest tela dolazi kroz upoznavanje njegovih osnovnih funkcija i rada na istim, kako bi se podigao njihov kvalitet, a te promene će se kao bumerang odraziti na podizanje kvaliteta zdravlja. Podizanje kvaliteta zdravlja žene, je primarna vizija i misija svega čime se bavim

www.drmarijaristic.com

Mag. Jelena Pack, ND

Vaša hormonska veza za bolje reproduktivno zdravlje 
 
Nakon dugogodišnje borbe sa endometriozom zavšava svoj drugi fakultet naturopatije (doktor naturopatije) kako bi osim sebi pomogla i ogromnom broju žena koje se suočavaju sa  problemima reproduktivnog zdravlja. Specijalizirala se za reproduktivno zdravlje žene od puberteta do postmenopauze i radi sa ogromnim brojem žena koje imaju probleme kao što su miomi, policistični jajnici, insulinska rezistencija, problemi štitne žlezde, infertilitet, simpotomima perimenopauze i menopauze, kao i sve većim brojem autoimunih oboljenja.
Predsednica je i osnivač Udruženja žena Žuto UŽE, koje trenutno broji oko 20.000 žena. Organizovala je dve velike, internacionalne konferencije lekara na teme povezanosti hormona sa našim zdravljem  2020. godine i  psihoemocionalnog aspekta razvijanja bolesti 2021. godine
         @hormonska_veza 

Moma Stefanović

Pisac ili influenser? Publicista ili književnik?

Moma Stefanović je pisac koji se bavi muško–ženskim odnosima, objavljuje misli, zapažanja i aforizme. Autor je knjige (O)ženi koju voliš. Jednako intrigira i žene i muškarce.

Osporavan i hvaljen, tvrdokorno svoj u naumu da najpre sebi, a potom i armiji svojih pratilaca ukaže na iskonsku potrebu muškarca da osvaja, čuva i brani ženu. Od svih i svakog, a ponajviše od nje same i njenih izbora, a to su muškarci koji (još) nisu shvatili da je zadovoljna žena sigurna kuća svakog pravog muškarca“, piše u najavi ovog događaja.

Jelena Njegomir

„Kvalitetni odnosi-kvalitetan život“

To je moto kojim se vodi i u privatnom zivotu i u radu sa ljudima. Kao najvažniji odnos vidi odnos sa duhovnim delom našeg bića. Odnos sa sopstvenim emocijama(rad na unutrašnjem detetu) je stub njenog rada i učenja. Završila je I nivo EFT(Emotional Freedom Technique), I i II nivo Theta healing, Reiki a 2021. godine upisuje edukaciju iz porodične terapije( pri Asocijaciji Sistemskih Terapeuta). U maju 2023.godine diplomira na Institutu za svesno roditeljstvo kod vodećeg svetskog eksperta dDr Shefali Tsabary nakon čega postaje sertifikovani trener za svesno roditeljstvo. Autor je knjige „Tragom duše“, online programa za rad na sebi  pod nazivom „Fuzija duše“ i društvene igre za parove „88 Znaš li ko sam“

www.jelenanjegomir.com

Sonja Dakić

Biznis mentorka

Iskusna preduzetnica, životno motivisana za rad i razvoj društvenog preduzetništva, NLP trener i mama dvoje dece. Od 2010. do 2017. godine pokrenula i vodila sa prijateljicom socijalno preduzeće Daj Daj d.o.o. za proizvodnju ekoloških platnenih pelena od bambusovog vlakna. 

Dobitnica specijalnog priznanja za inovativnost Udruženja poslovnih žena Srbije, TEDx govornica i predavačica na mnogim domaćim i stranim konferencijama. Poslednjih godina drži treninge i radionice na temu preduzetništva, javnog nastupa i razvoja veština. Od 2018. godine ima sopstveni mentorski program Živi*Radi*Voli namenjen svima koji žele da pokrenu i razviju svoj biznis.

www.sonjadakic.com

Gordan Ćorović

 Smartfit

Personalni trener koji svojom energijom i smart-fit konceptom pristupa treniranju na jedan drugačiji način – pametniji! Uči nas da je Zabluda je da treba dati 120% na treningu, ako svakoga dana treniramo sa 80% snage to je sasvim dovoljno. Poenta je da se nakon treninga osećamo energično i snažno.
Zahvaljujući ovom jedinstvenom konceptu Gordan pomaže ne samo onima koji žele da izgube kilograme ili zategnu svoje telo već i onima čija je namera da podignu nivo svoje energije i osećaju se dobro.
 
 
@go.smartfit

Sanja Djokić

 ,,Advokat koji je prodao svoj Ferrari.“

Nakon što se ostvarila u profesionalnom i materijalnom smislu, osetila je da to nije razlog postojanja njene duše ovde na zemlji. Kroz edukacije i rad sa mentorima proučavala je od transakcione analize, energetske psihologije, tehnologije svesti, anđeoskih i životinjskih duhovnih vodiča, preko Theta healing-a, Anđeoskog reikija, arkaimka zvezda, Reiki 888,  do programa Zlatne manifestacije i Peter Hess Akademije u Zagrebu – Školu isceljujućeg zvuka, Magdalenski hram i tehniku isceljivanja vremenskih linija. Sada živi svoje znanje koje je godinama sticala i integrisala ga je u autorski program Moć radosti. Na obali Dunava kreirala je holistički centar ‘Raduj se’. Zaljubljena u moćne zvuke gongova i očaravajuće frekvencije kristalne harfe, želi da omogući svima da osete blagodeti isceljivanja frekvencijama.. 
 
www.radujse.org

Milica Jevtić

Pro Beauty Trainer Pro Make up Artist 
i glumica 

Kao umetnička duša od malena je tragala za nečim što će namiriti njeno veliko interesovanje za transformacijom i ispitivanjem sopstvenih granica. Tokom 25-ogodišnjeg usavršavanja i rada u kozmetičkoj industriji, odlučila je da pokrene programe profesionalnog šminkanja i nege kako bi pomogla ženama da budu negovane i istaknu svoju lepotu na pravi način. Stotine poslovnih žena su prošle njene edukacije. Milica daje  odgovore na pitanja koja sebi često postavljate, a tiču se nege kože i šminkanja, kako da se negujete i šminkate u skladu sa svojom prirodom, godištem, stanjem kože, budžetom.. 

www.milicajevtic.com

 

Desmir  D.  Ivanović

Trener za ljudske resurse i učitelj kliringa

Vlasnik je Agencije Dijada, škole kliringa i koučinga po kliring metodi od 1993 godine. Radio je kao trener, predavač, psihoterapeut i supervizor u 15 država, u Evropi, SAD, Kanadi i Australiji.
Održao je preko 700 stručnih seminara i radionica i više od deset hiljada sati individualnih sesija sa ljudima raznih rasa, nacija, kultura.

www.dijada.com

Dragana Stojić

Trener za lični razvoj

Autor koncepta i knjige Kreiranje Radosti, autor knjige Tvoja Nova Šansa i koautor knjige Tajna Lične Tansformacije. Veruje da koncept promene načina razmišljanja donosi drugačiju sliku o samom sebi i utiče na razvoj životnog napretka pojedinca. 

www.kreiranjeradosti.com

AGENDA SLEDI...

ZAŠTO DA UČESTVUJEM?

 • Well-Being Festival

  Zdravog i Svesnog Života je događaj koji se fokusira na promovisanju holističkog pristupa životu i zdravlju.

 • Šta je sve zastupljeno na Festivalu?

  Festival uključuje interaktivna predavanja, panel diskusije i izložbeno-prodajni prostor vezane za fizičko, mentalno i emocionalno dobrostanje.

 • Oblasti i Teme

  Učesnici mogu da očekuju teme kao što su ishrana i zdrav život, fitnes, joga, lični razvoj, porodični i partnerski odnosi, preduzetništvo, životna svrha, spiritualnost, meditacija, briga o sebi i životnoj sredini.

 • Kako da se prijavim?

  Prijavite se klikom na zeleno dugmeKotizacija uživo 1900rsd Early bird do 29.2. 2800rsd od 01.03. Kotizacija zoom 1600rsd Early bird do 29.2. 2500rsd od 01.03. Ulaz je besplatan u delu za izlagače,

 • Snimak Festivala

  Snimak Festivala će biti dostupan po završetku Festivala

 • Šta dobijam?

  Prisustvo Festivalu bilo kao predavač, izlagač ili posetilac može da bude odličan način da istražite različite aspekte zdravog i svesnog života, dobijete nova saznanja i povežete se sa pojedincima koji misle isto.

 • Umrežavanje

  Ovaj događaji ima za cilj stvaranje podsticajnog i pozitivnog okruženja u kojem učesnici mogu da se uključe u aktivnosti koje promovišu zdrav i svestan način življenja.

 • Doprinos zajednici

  Od ukupno ostvarenog prihoda 10% odvajamo u humanitarne svrahe

 • Mesto održavanja

  Beograd, PROSTOR Miljenko Dereta Dobračina 55

ORGANIZATOR

PARTNERI

Korpa