(RE)DIZAJNIRAJ ŽIVOT kroz povratak u balans

Lista želja Delite
Share Course
Page Link
Share On Social Media

Osnovni podaci o kursu

U okviru ovog programa ličnog razvoja kroz ciklus od 7 iskustvenih radionica pročićemo kroz 7 segmenata života i zdravlja, 7 čakri i 7 spiritualnih principa za postizanje ciljeva

Program startuje septembra 2023., radionice se održavaju na 2 nedelje putem Zoom platforme i uživo, u zavisnosti od interesovanja polaznika ili možete pratiti individualno uz snimak i vežbe koje ćete dobiti

 

  • Recenzije zadovoljnih polaznika:
Ivana:
Fenomenalno putovanje od početka do kraja razvoja svesnosti. Osvestila sam na kojim tačkama mi treba više pažnje i rada. Otkrila sam da su mi se neke čakre vidno otvorile, čega nisam bila svesna. Puno prelepih vežbi povezivanja sa telom. Negujuća, nežna, prijatna atmosfera. Dugo nisam bila na radionicama koje odišu takvom opuštenošću i lakoćom. Bez pritiska da se nešto odradi. Puno smeha i dobre energije grupe. Šlag na tortu je poslednja i ujedno najupečatljivija radionica, za mene. Tu sam najviše uvida dobila za sledeće životne izazove. Stvorena neka nova poznastva.
Hvala♥️♥️♥️

 

Zorica: Svedočim lepoti razmene energije.U tvom prisustvu se osećam prijatno,podržano,nadahnjujuće,inspirativno,voljeno…Ti voliš i podržavaš ljude onakvi kakvi su,sa nežnim vodjstvom da teže ka višem i boljem za sebe. Ti živiš ono što pričaš i radiš! Beskrajno zahvalna univerzumu što nam je ukrstio puteve,da učimo,radimo,osvešćujemo nesvesno i time pomažemo sebi i drugima.

Mirora: Ako sam nešto pametno uradila za sebe, to jest prijava za 7 radionice. Tu sam tek upoznala sebe, i svoj balans, takodje i disbalans. Ja sam se bukvalno osecala odraslom tek na zavrsetku radionica. Hvala puno Vesna, jako si draga, i jako ti se divim za energiju koju pruzas celoj grupi. Neverovatno kakva bliskost tokom svih radionica, kao da smo svi nasli iste talasne duzine.Zelim ti puno srece na tvom dugom putu Vesna, a jos vise sreće svima koji budu upisali tvoje radionice, neka znaju da nece pogresiti nimali, nego ce tek zavoleti sebe jos više.

 

 

 

Show More

Šta ćeš naučiti?

  • Utišajte um da stvorite prostor za samosvest kroz 7 segmenata života i zdravlja, 7 duhovnih principa, pranayama disanje, toniranje čakri i vođenu meditaciju.
  • Postignite balans ženske i muške energije u sebi, balans privatnog i profesionalnog života, balans u muško-ženskim odnosima.
  • Rekonekcija uma i tela
  • Ponovo povezivanje sa svojim telom, primećivanje senzacija u telu, prepoznavanja potisnutih emocija, unutrašnjih blokada i njihovo oslobadjanje.Repair i namirenje
  • Osveštavanje naših obrazaca, limitirajućih uverenja, samosabotaža, potreba i postojećih resursa koji nam pružaju namirenje
  • Iz mesta otvorenog srca, u balansu i miru, probudjenje svesti postavljamo nameru i manifestujemo jer život je polje neograničenih mogućnosti!
  • Pravo izobilje postoji kada su sve naše potrebe namirene sa lakoćom a naše želje spontano zadovoljene.

Student Ratings & Reviews

No Review Yet
No Review Yet
Korpa