Unutrašnja sloboda

Kategorije: DOGAĐAJI UŽIVO
Lista želja Delite
Share Course
Page Link
Share On Social Media

Osnovni podaci o kursu

KAKO STEĆI UNUTRAŠNJU SLOBODU I POVRATITI SNAGU U SVOJE GRUDI

Na sesijama kliringa, u radu sa klijentima jedan na jedan, uvek se iznova susreće sa osećajima unutrašnje neslobode, sa rigidnim i ograničavajućim mentalnim šablonima, kao i sa obesnaženošću, nedostatkom volje, manjkom entuzijazma i životne energije.

A šta Vas koči? Koliko dobro poznajete svoja ograničavajuća uverenja? Da li ste spremni da otkrijete šta se krije iza Vašeg (ne)delovanja? Kako da podstaknete sopstveni rast i iskoristite snage koje već imate? Koje su to veštine koje su Vam potrebne da postanete osoba koja želite da budete?

DVA ⇒ CILJA

Na ovoj jednodnevnoj radionici usmereni smo na ova dva cilja: kako se osloboditi unutrašnjih okova, proširiti vidokruge, povećati broj mogućih opcija i otvoriti nove životne puteve, uz istovremeni porast motivacije i sopstvenih snaga.

U radu koristimo najnovije alate iz širokog asortimana kliringa i u jednoj pozitivnoj i podržavajućoj atmosferi grupnog rada nastojimo da svaki od učesnika ostvari maksimalan napredak.

ZAŠTO RADIONICA?

Lepota radionica je konektovanje sa drugim učesnicama, jačanje empatije, sagledavanje sopstvene situacije iz više uglova, upoznavanje interesantnih učesnica. Ali i mogućnost postavljanja konkretnih pitanja predavačima, kao i osluškivanje sebe na jedan nov, drugačiji način.

Radionica je prilika da uradite nešto dobro za sebe i potpomognete sebi ka putu samoprihvatanja, napredovanja i otvaranja sebe za nova životna iskustva, nove životne podvige.

KLIRING

Rad u kliringu je baziran na procesima unutrašnjeg pročišćavanja, tokom kojih se rasterećujemo od unutrašnjih emocionalnih naboja i opterećenja, sagledavamo jasniju sliku sopstvene stvarnosti i stičemo novu motivaciju i snagu za buduće poduhvate.

Istovremeno, postaje nam jasnije, koje sve nove lične sposobnosti i veštine treba da kod sebe odškolujemo, kako bi bili dorasli i spremni za suočavanje sa novim životnim izazovima.

RADIONICU VODE: Desimir D. Ivanović dipl.inž., trener za ljudske resurse i učitelj kliringa. i Dr Irena Motika

Za slične i najnovije događaje iz sveta ličnog razvoja zapratite nas na instagram stranici Life Balance Ovde.

Show More

Šta ćeš naučiti?

  • Samospoznaja
  • Lični rast
  • Osećaj pripadanja zajednici ličnog razvoja
  • Zabava
  • Istraživanje sebe
  • Hranjenje radoznalosti
  • Jasnoća
  • Samoprihvatanje

Student Ratings & Reviews

No Review Yet
No Review Yet
Korpa