Kako gazdovati svojom Životnom energijom

Kategorije: DOGAĐAJI UŽIVO
Lista želja Delite
Share Course
Page Link
Share On Social Media

Osnovni podaci o kursu

Kako gazdovati svojom životnom energijom?

 

Naša životna i naša seksualna energija je jedna te ista stvar Radi se o istoj vrsti energije, koja nikada ne miruje, snažna je i dinamična.

U detinjstvu i mladosti je usmerena na razvoj celokupnog našeg organizma, a nakon toga pri kraju treće decenije života, kada se čovekovo biće na fizičkom, mentalnom i emocionalnom nivou dovoljno razvilo, postaje deo našeg izbora i lične odgovornosti kako ćemo sa tom energijom dalje upravljati.

Kao što kaže i gornja izreka, to nije uvek lak posao.

 

Prirodno i uobičajno, ta energija se usmerava u posao i buduću profesionalnu karijeru, kao i na osnivanje i održavanje porodice.

No, čak i u tom slučaju, a posebno kada se ta dva „kanala“ nisu ostvarila, svakodnevno smo u
situaciji da budemo svedoci njenog dobrog gazdovanja u pravcu ličnog, poslovnog i porodičnog napredovanja, traćenja na raznim svakodnevnim trivijalnostima, ili još gore, u pravcu lične destrukcije i samouništenja (fizičke bolesti i brojne duševne devijacije).

Na ovoj jednodnevnoj radionici bavićemo se buđenjem i dinamizacijom naše lične životne energije, kao i podizanjem sopstvenog senzibiliteta u cilju svesnijeg i odgovornijeg gazdovanja.

Rad se odvija putem dijada, vežbi disanja i vežbi sa telom, tako da je potrebno doći komotno i sportski obučen. Poneti povez za oči.

Za informacije o aktuelnim radionicama, treninzima, edukacijama i konferencijama usmerenih na lični i profesionalni razvoj, zapratite instagram stranicu Life Balance Ovde.

Show More

Šta ćeš naučiti?

  • Bolje razumevanje sebe
  • Sticanje uvida koji su uslov za svaku promenu
  • Donošenje odluke kojim aktivnostima da daš prioritet, a od kojih da odustaneš
  • Putokaz kako jačati snagu volje
  • Upoznavanje pozitivnih ljudi sa sličnim interesovanjima

Student Ratings & Reviews

No Review Yet
No Review Yet
Korpa