Dana
Sati
Minuta
Sekundi

UČESTVUJU

Maja Volk

Kako se osvaja zdravlje i kako se voli život

Maja Volk je odavno prepoznata kao promoter zdravlja i zdravog života. Autor je bestselera „Kako sam osvojila trajno zdravlje“ i „Kako se voli život“ u kojima je podelila sa drugima svoj put od teške bolesti do ozdravljenja, kao i sve ono što je naučila na svom putu osvajanja zdravlja.

Najveći je pobornik i podržavalac sirove prehrane na ovim prostorima. Maja tvrdi da ne postoje neizlečive bolesti, nego samo neizlečivi ljudi. Ona deli svoje znanje i ukazuje na greške koje je i sama pre radila, zbog čega je platila zdravljem. Živi u skladu s prirodom, ne gleda televiziju i ne čita novine. Osnivač je i član orkestra Beogradski fadisti, koji jedini u Srbiji izvodi portugalski fado, a vodila je i trio Zenijal s kojim je na desetak jezika izvodila ekološki program svetske muzike. 

www.majavolk.rs

 

Dr. Mona Malićević

Leči se čovek a ne bolest

Doktor medicine i akademski specijalista mikroskopije i ćelijske biologije. Sa 13 godina je obolela od malignog melanoma desnog oka što je navodi da svoja lična iskustva, uspone i padove iskoristi kao sredstvo za pomoć drugima. Nakon završenog Medicinskog fakulteta u Beogradu upisuje i postspecijalističke studije. Naučni rad, diplomski i završni specijalistički rad posvetila je izučavanju specifične formacije mozga. Predavač je i organizator seminara koji su spoj znanja iz oblasti konvencionalne medicine, sa drevnim znanjima istoka kako bi holistički pomagala što većem broju ljudi i upoznala ih sa regenerativnim sposobnostima tela i samoisceliteljskim mogućnostima. 

www.drmona.rs

Nevena Veselinović

Veganluk

Diploma farmaceutskog tehničara i studije neorganske hemije zamenila je ekonomijom i marketingom te je kroz korporativne vode stekla veliko iskustvo u poslovanju i preduzetništvu. Usavršavanje u fitoterapiji i dugogodišnja ishrana bazirana na #whole foods principima koji podrazumevaju komzumiranje kvalitetnih nerafinisanih sastojaka i kreiranje mnoštva zdravih recepata naveli su je da  pokrene nešto što objedinjuje sve što volim i radi u slobodno vreme. Tako je nastao Celo Zrno Ketering, Veganluk je rezultat namere da ljudima koji imaju predrasude o biljnoj ishrani približi ideju veganstva i mogućeg gurmanluka na vegan način, a onima kojima je to blisko pomognem sa korisnim informacijama, zanimljivim i jednostavnim receptima i idejama.

www.veganluk.com

 

Mag. Jelena Pack, ND

Vaša hormonska veza za bolje reproduktivno zdravlje 
 
Nakon dugogodišnje borbe sa endometriozom zavšava svoj drugi fakultet naturopatije (doktor naturopatije) kako bi osim sebi pomogla i ogromnom broju žena koje se suočavaju sa  problemima reproduktivnog zdravlja. Specijalizirala se za reproduktivno zdravlje žene od puberteta do postmenopauze i radi sa ogromnim brojem žena koje imaju probleme kao što su miomi, policistični jajnici, insulinska rezistencija, problemi štitne žlezde, infertilitet, simpotomima perimenopauze i menopauze, kao i sve većim brojem autoimunih oboljenja.
Predsednica je i osnivač Udruženja žena Žuto UŽE, koje trenutno broji oko 20.000 žena. Organizovala je dve velike, internacionalne konferencije lekara na teme povezanosti hormona sa našim zdravljem  2020. godine i  psihoemocionalnog aspekta razvijanja bolesti 2021. godine
         @hormonska_veza 

Moma Stefanović

Pisac ili influenser? Publicista ili književnik?

Moma Stefanović je pisac koji se bavi muško–ženskim odnosima, objavljuje misli, zapažanja i aforizme. Autor je knjige (O)ženi koju voliš. Jednako intrigira i žene i muškarce.

Osporavan i hvaljen, tvrdokorno svoj u naumu da najpre sebi, a potom i armiji svojih pratilaca ukaže na iskonsku potrebu muškarca da osvaja, čuva i brani ženu. Od svih i svakog, a ponajviše od nje same i njenih izbora, a to su muškarci koji (još) nisu shvatili da je zadovoljna žena sigurna kuća svakog pravog muškarca“

@momastefanovic

Ana Dornik

 Self Mastery, Motivator, Humanista, Filantrop
 

Ana Dornik jedna je od mnogih žena koje su obolele od karcinoma dojke u Srbiji. Ana je osnivač udruženja za edukaciju, prevenciju i podršku obolelima o karcinoma dojke “Žena uz ženu”, autorka knige “Ti si ta”, koja je prepoznata kao psihološka podrška devojkama i ženama koje se leče od karcionoma dojke, ali ikao vodič zdravim ženam i do danas je donirana mnogim institutima, klinikama i domovima zdravlja širom Srbije i regiona. Ana je dobitnica nagrade za životno delo i izuzetan doprinos u borbi sa rakom dojke za 2022.godinu, a od 2023. godine postaje članica Upravnog odnora Foruma pacijenata Srbije, kao i dobitnica gramate za izuzetan doprinos u borbi protiv raka dojke od strane Rusko srpske fondacije za kulturu i nasledje. Danas je Ana NLP master, ali pre svega humanista, motivator i filantrop i organizuje jedinstevene motivacione tribine širom regiona humanitarnog karaktera

www.zenauzzenu.rs

Sonja Dakić

Biznis mentorka

Iskusna preduzetnica, životno motivisana za rad i razvoj društvenog preduzetništva, NLP trener i mama dvoje dece. Od 2010. do 2017. godine pokrenula i vodila sa prijateljicom socijalno preduzeće Daj Daj d.o.o. za proizvodnju ekoloških platnenih pelena od bambusovog vlakna. 

Dobitnica specijalnog priznanja za inovativnost Udruženja poslovnih žena Srbije, TEDx govornica i predavačica na mnogim domaćim i stranim konferencijama. Poslednjih godina drži treninge i radionice na temu preduzetništva, javnog nastupa i razvoja veština. Od 2018. godine ima sopstveni mentorski program Živi*Radi*Voli namenjen svima koji žele da pokrenu i razviju svoj biznis.

www.sonjadakic.com

Gordan Ćorović

 Smartfit

Personalni trener koji svojom energijom i smart-fit konceptom pristupa treniranju na jedan drugačiji način – pametniji! Uči nas da je Zabluda je da treba dati 120% na treningu, ako svakoga dana treniramo sa 80% snage to je sasvim dovoljno. Poenta je da se nakon treninga osećamo energično i snažno.
Zahvaljujući ovom jedinstvenom konceptu Gordan pomaže ne samo onima koji žele da izgube kilograme ili zategnu svoje telo već i onima čija je namera da podignu nivo svoje energije i osećaju se dobro.
 
 
@go.smartfit

Sanja Djokić

 ,,Advokat koji je prodao svoj Ferrari.“

Nakon što se ostvarila u profesionalnom i materijalnom smislu, osetila je da to nije razlog postojanja njene duše ovde na zemlji. Kroz edukacije i rad sa mentorima proučavala je od transakcione analize, energetske psihologije, tehnologije svesti, anđeoskih i životinjskih duhovnih vodiča, preko Theta healing-a, Anđeoskog reikija, arkaimka zvezda, Reiki 888,  do programa Zlatne manifestacije i Peter Hess Akademije u Zagrebu – Školu isceljujućeg zvuka, Magdalenski hram i tehniku isceljivanja vremenskih linija. Sada živi svoje znanje koje je godinama sticala i integrisala ga je u autorski program Moć radosti. Na obali Dunava kreirala je holistički centar ‘Raduj se’. Zaljubljena u moćne zvuke gongova i očaravajuće frekvencije kristalne harfe, želi da omogući svima da osete blagodeti isceljivanja frekvencijama.. 
 
www.radujse.org

Milica Jevtić

Pro Beauty Trainer Pro Make up Artist i glumica 
 

Kao umetnička duša od malena je tragala za nečim što će namiriti njeno veliko interesovanje za transformacijom i ispitivanjem sopstvenih granica. Tokom 25-ogodišnjeg usavršavanja i rada u kozmetičkoj industriji, odlučila je da pokrene programe profesionalnog šminkanja i nege kako bi pomogla ženama da budu negovane i istaknu svoju lepotu na pravi način. Stotine poslovnih žena su prošle njene edukacije. Milica daje  odgovore na pitanja koja sebi često postavljate, a tiču se nege kože i šminkanja, kako da se negujete i šminkate u skladu sa svojom prirodom, godištem, stanjem kože, budžetom.. 

www.milicajevtic.com

Desimir  D.  Ivanović

Trener za ljudske resurse i učitelj kliringa

Osnivač Škole Dijada, kliringa i koučinga po kliring metodi od 1993 godine. Radio je kao trener, predavač, psihoterapeut i supervizor u 15 država, u Evropi, SAD, Kanadi i Australiji.
Održao je preko 700 stručnih seminara i radionica i više od deset hiljada sati individualnih sesija sa ljudima raznih rasa, nacija, kultura.

Autor je nekoliko knjiga.

www.dijada.com

Dragana Stojić

Trener za lični razvoj

Autor koncepta i knjige Kreiranje Radosti, autor knjige Tvoja Nova Šansa i koautor knjige Tajna Lične Tansformacije. Veruje da koncept promene načina razmišljanja donosi drugačiju sliku o samom sebi i utiče na razvoj životnog napretka pojedinca. 

www.kreiranjeradosti.com

Dr.Marija Ristić

Doktorka za Tabu ženske probleme

Uporedo sa fakultetskim obrazovanjem svoja interesovanja i saznanja u oblasti fitnesa . Od 2018.godine se okreće samoistraživačkom radu u oblasti zdravlja mišića karličnog dna i njihovog uticaja na celokupno zdravlje žena.Zdravlje dolazi iz pozicije svesti i ophođenja prema sebi u odnosu na telesne, duševne, socijalne potrebe. Svest bića i njegovog funkcionisanja dolazi iz svesti tela. Svest tela dolazi kroz upoznavanje njegovih osnovnih funkcija i rada na istim, kako bi se podigao njihov kvalitet, a te promene će se kao bumerang odraziti na podizanje kvaliteta zdravlja. Podizanje kvaliteta zdravlja žene, je primarna vizija i misija svega čime se bavim

www.drmarijaristic.com

 

Željko Hanžek

 Aqua Power group
 

Nakon obrazovanja na Medicinskom fakultetu u Zagrebu i Visokoj poslovnoj školi u Grazu započeo je 2000. godine svoju poslovnu i naučnu saradnju sa Aqua Power Group Austrija. U okviru saradnje sa kompanijom počeo je da uči o prirodi i vrednosti vode u našem svakodnevnom životu.

www.aquapower-group.com

Vladimir Zujović

Psiholog i geštalt psihoterapeut

Njegov pristup izlazi iz okvira tradicionalne terapije. Razgovori sa ljudima se baziraju na prodiranju duboko u ljudsku dušu, uklanjajući slojeve rigidnih oklopa ,otkrivanju njene kompleksnosti i njenih tajni. Veruje da svaki čovek nosi jedinstvenu dušu koja čeka da bude otkrivena, koja čeka da joj se da prostor da se izražava, i njegova misija je da pomogne ljudima da pronađu svoj put ka sopstvenoj duši da je puste iz zatvora konvencija, normi, uverenja, i pritisaka kulturoloških obrazaca svakodnevnice.

@zuya.psychologist

Sanja Nordström

Život bez bola
 
Pre 30 godina iz Dervente sa roditeljima se preselila u Švedsku gde je započela novi život, završila studije i osnovala svoju porodicu. Kad je saznala da boluje od reumatske bolesti odlučila je da se edukuje i učini sve što može uz pomoć alternativne medicine i drevnih tehnika kako bi pomogla sebi. Danas kaže da živi život bez bolova, a svoje desetogodišnje iskustvo je podelila sa čitaocima knjige ”Život bez bola”.
U knjizi se nalaze vežbe yin joge, tehnike svesne pažnje, kao i brojni recepti antiinflamatorne ishrane koja smanjuje upale u telu.

@zivot_bez_bola

PROGRAM

10:00-11:00Check in posetilaca 
11:00-11:10Otvaranje i pozdravna rečLife Balance – Vesna Aleksić
11:10-11:30Maja VolkKako se osvaja zdravlje i kako se voli život
11:30-11:50DR Mona Malićević Holisticki pristup zdravlju
11:50-12:10Gordan ĆorovićAktivacija tela
12:10-12:30Dr Marija RistićKroz brigu o intimnom zdravlju do boljeg opšteg zdravlja
12:30-13:00Pauza i prezentacija veganske hraneVeganluk i Naturehub
13:00-13:20Predstavljanje izlagača 
13:20-13:40Jelena PackHormonska veza
13:40-14:00Nevena VeselinovićGvožđe i proteini na biljnoj ishrani
14:00-15:00Pauza  
15:00-15:30Panel diskusija Životni balans Dobrostanje i Lični razvojDesimir Ivanovic, Dragana Stojić, Sanja Nordström, Vladmir Zujović
15:30-15:50Sonja Živi Radi VoliCiklusi promene i napretka, u životu i biznisu
15:50-16:00Ana DornikŽivotna transformacija
16:00-16:10Željko Hanžek

Zdravstveni benefiti žive i aktivne vode u postizanju boljeg kvaliteta života 

16:10-16:30Milica JevtićNegovana pre svega
16:30-16:50Moma StefanovićPartnerski odnosi
16:50-17:10Sanja DjokićBalans muške i ženske energije i Gong kupka
17:10-17:15Odjava 
17:15-18:30Networking 

ZAŠTO DA UČESTVUJEM?

 • Well-Being Festival

  Zdravog i Svesnog Života je događaj koji se fokusira na promovisanju holističkog pristupa životu i zdravlju.

 • Šta je sve zastupljeno na Festivalu?

  Festival uključuje interaktivna predavanja, panel diskusije i izložbeno-prodajni prostor vezane za fizičko, mentalno i emocionalno dobrostanje.

 • Oblasti i Teme

  Učesnici mogu da očekuju teme kao što su ishrana i zdrav život, fitnes, joga, lični razvoj, porodični i partnerski odnosi, preduzetništvo, životna svrha, spiritualnost, meditacija, briga o sebi i životnoj sredini.

 • Kako da se prijavim?

  Prijavite se klikom na zeleno dugmeKotizacija uživo 2500rsd Kotizacija zoom 1900rsdUlaznica uključuje: Prisustvo svim predavanjima i panel diskusiji Kafe pauza i koktel Degustacija veganske hrane Ulaz u delu za izlagače biće slobodan za posetioce

 • Snimak Festivala

  Snimak Festivala će biti dostupan po završetku Festivala

 • Šta dobijam?

  Prisustvo Festivalu bilo kao predavač, izlagač ili posetilac može da bude odličan način da istražite različite aspekte zdravog i svesnog života, dobijete nova saznanja i povežete se sa pojedincima koji misle isto.

 • Umrežavanje

  Ovaj događaji ima za cilj stvaranje podsticajnog i pozitivnog okruženja u kojem učesnici mogu da se uključe u aktivnosti koje promovišu zdrav i svestan način življenja.

 • Doprinos zajednici

  Od ukupno ostvarenog prihoda 10% odvajamo u humanitarne svrahe

 • Mesto održavanja

  Beograd, PROSTOR Miljenko Dereta Dobračina 55

ORGANIZATOR

PARTNERI

IZLAGAČI

Korpa