0(0)

DUH IGRE-Radionica

  About Course

  Zajednički imenitelj celokupnog terapijskog i spiritualnog rada bi mogli nazvati "DUH IGRE", kao najviše stanje čovekovih potencijala i efikasnog delovanja

  Description

  “DUH IGRE”

   

  Lila paradigma, kvantna svesnost i sahadži meditacija

   

  U vreme kada je u svim domenima života prenaglašena upotreba VOLJE i voljnih tehnika u metodoma ličnog razvoja, neophodno je upoznati i kultivisati kod sebe i suprotni princip – PREDAJU.

  Paradigma koja se koristi je kliring metod. Pristup u radu je baziran na PODIZANJU SVESNOSTI, unapređenju i razvoju međusobnih odnosa i komunikacionih veština.

  Metod KLIRINGA – mentalnog i emocionalnog pročišćavanja i razvoja ličnih sposobnosti razvijen je u Kaliforniji krajem 60-tih godina prošlog veka od strane Čarlsa Bernera.

  U tehnološkom smislu, zbog svog dubinskog i holističkog (UM, EMOCIJE, TELO, INTUICIJA) pristupa i naglasku na razvoju ličnih sposobnosti radi ostvarivanja funkcionalnih međusobnih odnosa sa drugima, te bogatsvom praktičnih alata za pomoć drugima, predstavlja svojevrsni kvalitativni skok u sferi pomagačke i duhovne tehnologije.

   

  Princip naizmenične upotrebe VOLJE i PREDAJE predstavlja spoj prastarih Zen koana- Istočne duhovne prakse i savremenih tehnika terapijske komunikacije razvijenih na Zapadu.

  Od samog nastanka, predstavljao je svojevrsni tehnološki skok, zbog naglaska na LIČNOM DOŽIVLJAJU I DIREKTNOJ SPOZNAJI ličnom doživljaju i direktnoj spoznaji, umesto na prepričavanju i verovanju u doživljaje drugih, tako da se brzo raširio i postao popularan u čitavom razvijenom Svetu.

  U daljem nastavku svog dugogodišnjeg i plodnog istraživačkog rada, Berner razvija INTENZIV PROSVETLJENJA – baziran na korišćenju prastarih istočnih koana (“Ko sam ja?” i dr.), savremenih metoda komunikacije i principa procesovanja, te nadalje, nastavlja istraživanje u Indiji, gde se sreće sa prastarom duhovnom praksom Sahadži meditacije, poznatom još kao prirodna ili meditacija predaje.

  Ova praksa meditacije predstavlja krunu celokupnog Bernerovog rada i učenja, kojoj se sasvim posvetio u najzrelijim godinama svog života.

  ‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾

  Kruna celokupnog Bernerovog rada i učenja predstavlja Lila paradigma, spiritualna i terapijska obrada naučne paradigme “Velikog praska” i Kvantne svesnosti, kojoj se sasvim posvetio, iz čega su proistekle brojne nove tehnike za razvoj čovekove duhovne i socijalne inteligencije, kao i ličnih sposobnosti iz tog domena.

  Rukovodilac radionice:

   

  Desimir D.Ivanovć,dipl.ing., trener za ljudske resurse i učitelj kliringa. Radio je kao trener, predavač, psihoterapeut i supervizor u više evropskih zemalja, SAD, Kanadi i Australiji. Održao je preko 700 stručnih radionica i seminara i više od 10.000 sati individualnih sesija raznovrsne problematike. Trenirao je u trogodišnjim obukama 14 generacija klirera, preko 200 učesnika u 8 zemalja

  Za još interesantnih događaja iz sfere ličnog razvoja, pratite nas na instagram stranici Life Balance Ovde.

  What Will I Learn?

  • Program rada se sastoji iz grupnih, dijadnih i individualnih vežbi
  • Posvetiće se vreme teoriji
  • Učiće se tehnike
  • Naglasak je na praktičnom radu i iskustvenim doživljajima
  Free

  Requirements

  • Vreme: subota 30. jul od 10 do 18h
  • Mesto: ulica Kosovska broj 3, Beograd
  • Kotizacija: 6.000 din. ili 50e
  • Uživo

  Target Audience

  • Za koučeve i koučeve u edukaciji
  • Psihoterapeute i psihoterapaeute u edukaciji
  • Za one koji meditiraju, ali i one koji bi počeli
  • Za one koji tragaju za mirom
  • Za one koji se bave ličnim/duhovnim razvojem
  Shopping Cart
  Scroll to Top