Portal Lavlja Kapija

Svake godine oko osmog dana osmog meseca u godini (8. avgusta), postoji kosmičko poravnanje koje se zove „Portal Lavlje kapije“ ili „Kapija lavova“.

Portal Lions Gate označava vreme povećane kosmičke energije koja teče između fizičkog i duhovnog carstva.

Ova astrološka i duhovna kapija ima korene koji sežu do starih Egipćana i hiljadama godina se posmatrala i poštovala kao sveto vreme aktiviranja energije i dobrih vibracija.

Portal 8-8 Lions Gate je obeležen snagom brojeva 8-8, prisustvom Sunca u astrološkom znaku Lava i izlaskom zvezde Sirijus na horizontu.

Sirijus je često povezan sa ekspanzivnim kvalitetima planete Jupiter i nosi energetski impuls za akciju i postignuća, pružajući otvoren prozor za manifestaciju i svesno ko-kreira sa prirodnom energijom da manifestuje blagostanje u našem životu.

Kako se zvezda Sirijus diže na noćnom nebu, Orionov pojas se direktno poravnava sa piramidom u Gizi, a iz naše perspektive na Zemlji, čini se da se Sirijus (najsjajnija zvezda koju možemo videti) približava Zemlji. Za malu „kosmičku perspektivu“, zvezda Sirijus je dvostruko veća od našeg Sunca i 26 puta svetlija!

Zbog toga tokom Portala Lavlje kapije postoji tako dubok i moćan izvor duhovne svetlosti koji nam je dostupan tokom ovog perioda.

To je kao kosmički praznik koji naglašava otelovljenje duše, slavi obilje životnih blagoslova, dostiže uzvišenu duhovnu mudrost, neguje rast, manifestuje i bere blagodat godišnjeg doba.To znači da je vreme oko 8-8 Lavlje kapije moćno za manifestaciju!Vreme Portala Lavlja kapija 2023 traje od  28. jula  do 12. avgust 2023., sa vrhuncem energije 8.8!

Ostavi komentar

Korpa